Невероятна оферта от Betfair за победа на ТАЙСЪН ФЮРИ срещу Франческо Пианета

Промоции

Невероятна оферта от Betfair за победа на ТАЙСЪН ФЮРИ срещу Франческо Пианета

Оценете новината

Невероятна оферта от Betfair за победа на ТАЙСЪН ФЮРИ срещу Франческо Пианета

25.00 коефициент от Betfair за ТАЙСЪН ФЮРИ да победи Франческо Пианета

Тайсън Фюри продължава своето завръщане на боксовия ринг тази събота, когато се изправя срещу Франческо Пианета. Betfair предлага невероятна оферта за този мега сблъсък – Увеличен коефициент 25.00 за победа на ТАЙСЪН ФЮРИ срещу италианеца Франческо Пианета. Тази промоция е валидна единствено за нови клиенти, така че ако вие нямате регистрация в Бетфеър, сега е момента да си отворите сметка и да се възползвате от високия коефициент. Тайсън Фюри се завърна на ринга през месец юни след 32-месечно отсъствие. В Манчестър той победи албанеца Сефер Сефери като успехът на британеца бе с технически нокаут в четвъртия рунд.


След като описва IBF, WBO и WBA шампиона Антъни Джошуа като „смешник“, „страхливец“ и „позор за бокса“ от времето на завръщането си, боецът от Манчестър е отправил поглед и към двубоя в Лас Вегас с шампиона на WBC Деонтай Уайлдър през декември. Уайлдър трябва да присъства на двубоя в събота вечер, като Фюри се надява да запише рутинна победа в Белфаст.

Как може да се възползвате от офертата Увеличен коефициент 25.00 за победа на ТАЙСЪН ФЮРИ срещу Франческо Пианета?

Трябва да направите единичен залог за победа на Тайсън Фюри на пазар Краен Резултат преди двубоят му срещу италианеца да започне (18/08/2018) от 23:55 часа.

Важно! Офертата е отворена единствено за нови клиенти, които се регистрират с промо код ZSAF35.

Единствено вашият първи направен залог на събитието се зачита към тази промоция.

Какво се случва при успешен залог?

В случай, че Тайсън Фюри спечели срещата и вие сте направили залог, то Вашата печалба ще бъде изплатена направ в сметката Ви (в бонуси) до 24 ч. след края на боксовия мач. Сумата от първоначалния залог ще Ви бъде изплатена в кеш.

Вие имате право на максимален залог от 1 евро към тази промоция!