NetBet с 10-годишен лиценз в Румъния

Новини

romania-netbet

Европейския оператор за спортни залагания NetBet потвърди полученият лиценз „Class 1 Romanian operator licence”, от ONJN, за период от 10 години.

Структурата ще позволи на NetBet да оперира чрез специфично румънско подразделение Cosmo Gaming Company, дъщерна фирма, която ще поддържа операциите и услугите на NetBet.ro.

През октомври 2015 г., управлението на NetBet заяви, че са решени  да продължат развитието на дейността си в рамките на румънския пазар на залагания, за който е издадено временно разрешение от ONJN.

Операторът на спортни залагания преди това  показа намеренията си, като обяви най-големия си договор за спонсорство с Steaua Bucuresti (Стяуа Букурещ), най-популярния футболен клуб в Румъния.

Потвърждавайки лиценза от ONJN, маркетинговия директор на NetBet – Александър Мангауд коментира: „Румъния е много важна за нас, и сме много щастливи, че ще можем да предоставяме услугите си на техния пазар. Регулираните пазари са, и остават основната цел за NetBet, тъй като те осигуряват безопасност и спокойствие за играчите. Да бъдем в състояние да предложим сигурен, прозрачен и отговорен продукт е в основата на нашите фирмени ценности.”