Не залагайте на Алекс Сандро да напусне Ювентус в трансферния прозорец през януари

Не залагайте на Алекс Сандро да напусне Ювентус в трансферния прозорец през януари

Оценете новината

Не залагайте на Алекс Сандро да напусне Ювентус в трансферния прозорец през януари

Един от най-добрите леви бекове в света, е този на Юве, Алекс Сандро, той заяви ясно, че иска да напусне зебрите и да се премести във Висшата лига. Но дали е реалистично да заложите на Алекс Сандро да напусне Ювентус в трансферния прозореца през януари?

Според онлайн операторите за залаганията във Великобритания бразилският национал бе проследен от Манчестър Юнайтед и Челси през последните 12 месеца, а Ювентус призна, че той е свободен да напусне клуба, ако някой даде €60 млн.. Няколко новинарски сайтове за спортни залагания дори го свързват с трансферния прозорец през януари. Но не е препоръчително да залагате на Алекс Сандро да напусне Ювентус скоро, защото той остава редовен старши на Юве и все още е възприеман като надценен от клубовете в Премиър лийг.

Червените дяволи охладиха интереса си

Интересът на Юнайтед да се сдобият с ляв бек достигна своя връх към началото на тази кампания, когато Жозе Моуриньо се ядоса на Лука Шоу и на Ашли Йънг заради отношението им и лошото им състояние. Договорите на двамата играчи изтичат в края на този сезон. Така че им се търси заместника от световна класа, който да е на върха на списъка на пазарите на Юнайтед, а Муриньо наблюдаваше редица леви бекове, включително Дани Роуз, младежа на Селтик – Киърън Тиърни и защитника на Юве, Алекс Сандро.

Според операторите за онлайн залагания в Обединеното кралство, Моуриньо просто е изоставил плана си, защото Лука Шоу успешно възстанови доверието у шефа си. Шоу стартира в седем от последните осем мача на Юнайтед, показвайки, че той може да бъде ляв бек на клуба за идните години.

Челси не са готови да платят много

26-годишният бразилски национал е договорен за Юве до 2020 г. и остава редовен старши на треньора Масимилиано Алегри. Въпреки, че старата дама е посочила, че няма да застават на пътя пътя на Сандро, те все още не го оставят да си тръгне без изгодна сделка.

Челси и преди са се опитвали да подпишат с Алекс Сандро, но са открили, че Ювентус не иска да продава на ниска цена. Сините ще трябва да превърнат бразилеца във втория най-скъп играч в историята си, но няма никакви признаци според новините за спортни залагания, че те са готови да платят много.

Не залагайте на Алекс Сандро да напусне Ювентус

В Unibet Sportsbook можете да намерите най-добрите коефициенти за залагания на клуба на Алекс Сандро. Тъй като всички знаци показват, че играчът ще остане в Ювентус поне до края на този сезон, Ювентус е неговият любим клуб. Коефициентите за Юве са 1.05, докато Челси седи на второ място с коефициент 7.00. Ман. Юнайтед се класира на трето място с коефициент 9.00.