Най-добрите сайтове за залагане на виртуални спортове

От Спортни залози

esports

Залагането на виртуални спортове добива все по-голяма популярност в последно време. Причината за това е, че този вид залози е не само вълнуващ, но и забавен за гледане. Онлайн геймърите започнаха да играят тези забавни мултиплейър игри, и разбраха, чете са чудесен начин да си изкарат малко джобни пари, като залагат на виртуални спортове в онлайн букмейкърите. По-долу сме изброили най-добрите сайтове, в които можете да направите тези залози.

1. Bet365

За никого не е изненада, че на челно място е Bet365, операторът много честа заема главните позиции по отношение на много видове залози. Без значение дали ще правите политически залози, спортни залози, или както е в нашия случай залози на електронни спортове, Bet365 няма да Ви изневери и винаги ще е насреща. Относно пазарите на виртуалните спортове, Bet365 отново предлага голямо разнообразие и чудесни коефициенти. В допълнение на всичко това, можете да се възползвате и от различни промоционални оферти.

Припомняме Ви, че наскоро Bet365 взе лиценз за България и вече оперира напълно легално на територията на нашата страна. Всички стари сметки са затворени и всеки е свободен да си отвори нова и да вземе до 100 лева бонус за нови играчи.

Регистрирай се в bet365

2. Betway

Betway е един от най-добрите сайтове за онлайн залагания в Обединеното кралство, където можете да залагате на виртуални спортове. Можете лесно да намерите и да заложите на любимите си видео игри под раздела eSports. Counter Strike: GO, Dota 2, Hearthstone и League of Legends залагания са на разположение на интернет страницата. В допълнение можете да черпите и информация за играчите в електронните спортове, за екипите и всичко друго, което Ви интересува, в блога на Betway.

3. Pinnacle Sports

Pinnacle Sports също предлага обичайната гама от виртуални спортове. Подобно на Betway, тук също можете да залагате на League of Legends, Dota 2, StarCraft 2 и CS: GO. Pinnacle Sports е силно препоръчван от нас сайт, тъй като предлага доста добри коефициенти, и не лимитира печелившите играчи, но за сметка пък на това, няма изгодни промоции, от които да се възползвате.

4. Bovada

Със своите бонуси, включително 50% бонус за първи депозит до $ 250, Bovada е чудесна възможност за всякакъв вид залагания, естествено и такива на виртуални спортове. И тук можете да залагате на обичайните League of Legends, Counter Strike: GO or Dota 2.