На какво може да залагаме по време на кризата с коронавируса?

На какво може да залагаме по време на кризата с коронавируса?

Оценете новината

На какво да залагаме по време на кризата с коронавируса?

Пандемията коронавирус обхвана почти всяка индустрия – от производството, пътуванията и хотелиерството до авиокомпаниите, транспорта и спорта. Поради тази смъртоносна болест всичко е спряно, било то пътувания или спортни събития. Големи първенства и състезания като Висшата лига, Шампионска лига, Лига Европа, ATP / WTA тенис турнири, и NBA не се провеждат. Надпреварата Ронал Гарос, стартове от Формула 1, Евро 2020 и Олимпиада 2020 пък бяха отложени. 

Пандемията Covid-19 също нанесе голям удар върху индустрията за спортни залагания. Компаниите за спортни залагания просто няма какви събития да предлагат, а играчите почти не може да намерят на какво да залагат. Много от тях са се ориентирали да играят Казино, Покер и Виртуални спортове.

Все пак в българските букмейкъри се намират някои събития за залози в следващите дни. Ще разгледаме какво предлага УинБет на играчите си по време на кризата с коронавируса.

Залози на футбол

Всички водещи европейски пъренства са в пауза. Единствено в Европа може да се залага на шампионата на Беларус. Този уикенд (27-29 март), ще се проведе втория кръг в първенството. Може да залагате на отбори като БАТЕ Борисов, Динамо Брест, Шахтьор Солигорск и Динамо Минск. Освен на първенството на Беларус, играчите могат да залагат на мачове от Бурунди и Мианмар, както и някои още по-екзотични първенства. Доста хора за първи път ще залагат на двубои от такива държави, но просто други събития на футбол не се провеждат.

Залози на баскетбол

Онлайн букмейкърите предлагат малко баскетболни събития, като повечето от тях са от по-долните дивизии на Русия. Също така в УинБет ще откриете баскетболни двубои от Китайско Тайпе и Таджикистан. Там към момента Covid-19 не е стопирал първенствата. УинБет предлага доста голямо разнообразие от залози за тези двубои, като краен резултат, хендикап, брой точки над/под, четно / нечетно, равенство няма залог и др.

Залози на волейбол

Този уикенд в УинБет ще намерите двубои от Pro League на Русия. Волейболните турнири в останалата част на Европа също са преустановени заради пандемията коронавирус. Никога УинБет не е предлагал толкова малко волейболни събития, но ситуацията е такава и ще трябва да почакаме вирусът да отмине, за да се обогати тиража с волейболни срещи.

eSports залагания

В тези времена залозите на електронни спортове добиват още по-голяма популярност. еSports турнирите се провеждат и онлайн букмейкърите вкарват в тиража си много мачове. До края на месец март в сайта на УинБет има много двубои на турнирите на Counter-Strike: GO. Други букмейкъри като Ефбет пък предлагат още залози на FIFA 20, Dota 2 и др. игри.

Залози на тенис на маса

В Русия ежедневно се провеждат десетки мачове по тенис на маса. В ситуацията с коронавируса, УинБет предлага преди мач и на живо доста залози на този спорт. Феновете на тенис на маса ще бъдат доста щастливи от големия брой срещи в букмейкърите на любимия им спорт. Ако имате и познания в турнирите в Русия по тенис на маса, то сега е моментът да спечелите пари в букмейкърите на тази спортна дисциплина.