Може ли Барса да спечели Ла Лига този сезон?

Може ли Барса да спечели Ла Лига този сезон?

Оценете новината

Реал Мадрид скоро ще изиграе отложения мач срещу Селта Виго. Победата на Галактикос ще постави Барселона в много трудна позиция.

Барселона игра 37 мача през този сезон и на базата на броя точки, които са събрали, онлайн операторите за залагания в Испания продължават да си задават въпроса: може ли Барса да спечели Ла Лига този сезон или са загубили вече? Нека да разгледаме фактите, както и коефициентите на Ла Лига за крайни победители.

Въз основа на последните можем да направим достатъчно прогнози за залозите на Ла Лига и за шансовете в края на този сезон. Барселона е единственият останал претендент за титлата. Тяхната съдба не е в собствените им ръцете, а в ръцете на Селта Виго и Малага. Или, по-важното, в ръцете на Зинедин Зидан и неговите момчета.

Какви са коефициентите за Барселона да спечели Ла Лига?

Ако искате да заложите на Барселона да спечели Ла Лига, защото смятате, че Барса може да спечели турнира този сезон, трябва да посетите онлайн букмейкърите като Bwin. Тук коефициента е 5.00 (4/1) за Барселона да спечели Ла Лига.

Те ще имат нужда от много късмет, за да могат да се нарекат шампиони в края на сезона. Първото нещо, което хората на Луис Енрике ще трябва да направят, е да спечелят последния си мач срещу Ейбар. Те ще играят в неделя вечер на „Камп Ноу”. Прогнозите за залаганията в Ла Лига очакват лесна победа за Барса в този мач. Това обаче не е достатъчно за тях …

Реал Мадрид може лесно да спечели „Ла Лига“ още тази вечер …

Реал Мадрид и Барселона са събрали 87 точки досега. Въпреки това Реал достигна този брой в 36 мача, а Барса за 37. Това дава на момчетата на Зидан огромно предимство, от което те могат да се възползват още тази вечер, когато се изправят срещу Селта. Спечелването на този мач ще даде невероятен тласък на шансовете на Реал Мадрид да спечели „Ла Лига“.

Но коефициентите на Реал Мадрид да спечели „Ла Лига“ са твърде ниски в онлайн операторите за спортни залози в момента. Коефициента им за победа в Ла Лига определен от Bwin е 1.16. Да не говорим, че победата срещу Селта би означавал по-добри шансове за Реал Мадрид да спечели най-накрая отново Ла Лига след 2012 година. Но нека не забравяме и факта, че Селта отстрани Реал от Копа дел Рей по-рано тази година.

И все пак коефициентите са в полза на Реал и техния успех. Коефициентът за Реал Мадрид да победи Селта е 1.20 в Bwin. Може ли Барса все още да спечели „Ла Лига“? Шансовете им не са най-добрите, но вие знаете, че нищо не е невъзможно.