Microgaming представя три нови слот заглавия

Microgaming представя три нови слот заглавия

Оценете новината

Microgaming разшири своята колекция от слот игри с пускането на новите заглавия „Six Acrobats“, „Sugar Parade“ и „Castle Builder II“.

Six Acrobats е слот с пет рила, играта е с 9 линии, и предлага 5-кратен множител за уайлд символите в основната игра и 25х множител за уайлд победи при безплатни завъртания.

Ако играчът съчетае три или повече Golden Queen – скатер символи, те ще бъдат възнаградени с до 25 безплатни завъртания.

Междувременно Sugar Parade е слот игра с 5 рила и 15 линии с уайлд и скатер символи, които могат да задействат 10 безплатни завъртания, при които всички печалби се утрояват.

Освен това, в допълнение Queen’s Royal Bonus ще даде на играчите пет възможности за гарантирани печалби.

Третата нова слот игра от Microgaming е Castle Builder II, пет рила и петнайсет линии, включващи уайлдове, безплатни завъртания, уайлд символи и бонус игри.

Операторите започнаха да предлагат Six Acrobats и Sugar Parade от 6 юли, докато Castle Builder II ще излезе на пазара на 19 юли.

Дейвид Рейнолдс, създател на игри в Microgaming, заяви: „За пореден път предлагаме на пазара истински смесица от игри, разпространявайки заглавия, които ще се харесат на различни аудитории„.