LeoVegas с лиценз в Дания

Новини

LeoVegas с лиценз в Дания

Оценете новината

leovegas

Стокхолмската компания  LeoVegas Group AB (LeoVegas) потвърди, че е получила лиценз за онлайн хазартен оператор от датския орган по хазарта (DGA).

Потвърждавайки своят датски лиценз, LeoVegas става един от най-бързо развиващите оператори в бранша, сега се е устремил да разшири присъствието си в рамките на основния си пазар на Скандинавия.

Със седалище в Малта, операторът в момента притежава лицензи издадени от британската комисия по хазарта (UKGC) и малтийските хазартни власти (MGA). Управлението на LeoVegas заяви, че те са доволни от развитието на фирмата и, че команията се е съобразила с всички европейски изиквания за лицензиране, в следствие, на което е получила одобрение от DGA.

„Експанзията на LeoVegas продължава, много е приятно да видим, че можем да се разрадтваме на нови пазари”: коментира Густав Хагман, изпълнителен директор на LeoVegas, както и основател на компанията.

„Нашата стратегия е да влезем на регулираните пазари или пазари, които са изправени пред регулация, изглежда доста добра концепция. Убеден съм, че нашият водещ пазар на мобилни игри, силният маркетингов подход, както и местния ни екип ще помогнат да гарантираме успешния си старт в Дания, където все още никой не е завзел пазара на мобилни игри.”

В следствие на датския лиценз, LeoVegas, специалистът в мобилните игри, ще стартира продукта си за спортни залагания – LeoVegas Sport през май.