Ladbrokes става основен спонсор на Първенство по ръгби на Четирите нации

Новини

Ladbrokes става основен спонсор на Първенство по ръгби на Четирите нации

Оценете новината

rugbygeneric

Операторът Ladbrokes сключи сделка с английската „Rugby Football League” (RFL), според която той ще бъде основен спонсор на турнира на Четирите нации тази година.

Ladbrokes вече е спонсор на Challenge Cup и Super League (Суперлигата), и ще получи първокласно изложение на марката си по време на седемте мача от турнира.

В турнира ще се включат Англия, Австралия, Нова Зеландия и Шотландия. Той се осъщестява на всеки две години и се провежда в партньорство между Australian Rugby League Commission, the RFL и New Zealand Rugby League.

Началото е на 28 октомври на стадион Лахтстийм в Хъл, с мача на Австралия и Шотландия.

Дикеторът на турнира каза за Ladbrokes: „Ladbrokes са страхотен партньор, с когато да работим, защото всички са професионалисти и имат подход към играта.”

„Някои от най-добрите играчи в света ще участват в тазгодишната битка между четирите нации, а с Ladbrokes на борда състезанието ще добие по-голяма популярност.”

„Това че са свързани с международната ръгби лига може да даде допълнителен тласък на марка на пазара на спортни залагания.“

Кристоф Фау, главен маркетинг директор на Ladbrokes, заяви:

„Ни се наслаждаваме на страхотната връзка с ръгби лига и това е спорт, който приветства стойността, която Ladbrokes може да предложи.”

„В момента ние разширяваме инвестициите си от спорта в Обединеното кралство до международната сцена, където сме сигурни, че ще имаме реално въздействие.”