Ladbrokes си осигури големи снукър спонсорства

Ladbrokes си осигури големи снукър спонсорства

Оценете новината

Онлайн букмейкърът Ladbrokes сключи договор и ще влезе в ролята на основен спонсор за големите снукър турнири World Grand Prix и Players Championship, които предстоят да се проведат през 2016 г.

Съгласно споразуменията по договора, тазгодишните издания на турнирите ще се наричат Ladbrokes World Grand Prix и Ladbrokes Players Championship.

Организиран от World Snooker, изданието на турнира World Grand Prix за тази година ще се проведе в Ландъндо в Уелс от 8 до 13 март, докато Ladbrokes Players Championship по програма ще се състои в Манчестър от 22 до 27 март.

„Ние не спираме да увеличаваме нашето портфолио от спонсорства през цялото време и добавянето на тези два популярни снукър турнира ще ни помогне още повече да укрепим позициите си“, заяви Кристоф Фейху, главният маркетинг директор на Ladbrokes.

„Ние изграждаме нашата марка в спорт, който се е доказал в залаганията на живо; Спонсорството на Ladbrokes е нещо много повече от това просто да закачим рекламни лепенки на трофея. Ние се радваме да работим с World Snooker, за да подобрим още повече облика на тези турнири.“

Бари Хърн, председател на World Snooker, добави: „Ние сме щастливи да представим Ladbrokes като основен спонсор на тези две ранкинг събития; те са фантастичен екип и ние с нетърпение очакваме да работим с тях.“

Потвърждението на сделките идва, след като Ladbrokes приключиха своето спонсорство на годишно състезание по конни надбягвания във Великобритания. Взаимоотношенията между онлайн хазартният оператор и турнира по конни надбягвания приключиха, тъй като Ladbrokes не са оторизиран партньор по залаганията британския регулаторен орган на конните надбягвания.