Ladbrokes е новият партньор на FA

Новини

Ladbrokes е новият партньор на FA

Оценете новината

FA-Cup-Featured

Великобританският букмейкър Ladbrokes надхитри конкурентите си от William Hill и Betfred, като подписа договор за спонсорство с Английската футболна асоциация (FA).

В петък от Ladbrokes обявиха официално партньорството си с FA, като подробности по сделката не бяха разяснявани. Знае се само, че е сключено дългосрочно споразумение, което ще влезе в сила от 1 август.

В следствие на сделката марката Ladbrokes ще присъства на всички английски мачове, по време на кръговете от FA Cup и не само.

Споразумението между William Hill и FA изтича през юли, и от Ladbrokes побързаха да отбележат, че са реализирали сделката под носа на конкурента си Betfred, за който се смята, че е една от фирмите, които имаха голямото желание да заемат мястото на Hills.

Джим Мълън също изрази радостта си от факта, че компанията му ще в центъра на играта. Той казва, че точно това е имал в предвид, когато по-рано тази година разкри плана за растеж на Ladbrokes, който включва огромна маркетингова кампания, на точните места.

Мартин Глен и Кристоф Фау, също изразиха приятните си емоции и добавиха, че Ladbrokes няма да връчи чек и да стой отзад и само да наблюдава, напротив от компанията искат да бъдат сигурни,че футболните фенове ще получат най-доброто от любимия си спорт.