Ла Фиорита – Линфийлд

Ла Фиорита е домакин на Линфийлд в мач реванш от първия квалификационен кръг на Шампионска лига. Срещата е днес от 21:30 часа българско време.

Когато става въпрос за участие на отбор Сан Марино, независимо дали е на международно или клубно ниво, обикновено се очаква той да загуби. Точно такъв беше случаят, когато Ла Фиорита отпътува за Северна Ирландия, за да гостува на Линфийлд миналата седмица. Въпреки това, домакините не успяха да вземат голям аванс след първата среща. Те бяха тотален фаворит да спечелят двубоя, но вкараха само едно попадение и то в 89-ата минута. Все пак с тази победа може би те ще бъдат уверени, че ще продължат към следващия кръг.

Не е изненада, че Линфийлд отново са фаворити преди този мач, макар че коефициентът им не е толкова нисък, колкото в първия двубой. Вместо да подкрепим гостите, обаче, ще се спрем на залог, който се отличава – „Под 2.5 гола“. В първия мач имаше само един гол и шансовете за малко попадения в реванша са големи.  С преднината от първия мач Линфийлд може да си позволи да бъде малко по-консервативен в предстоящия двубой. Ако са търпеливи и останат спокойни, те трябва да могат да контролират играта, преди да се опитат да вкарат нови попадения. Надали тимът ще се хвърли в предни позиции, колкото и безобиден да изглежда техният съперник.

Отборът на Ла Фиорита отправи само три удара в първия мач като нито един от тях не намери очертанията на вратата. Видяхме в първия двубой, че отборът на Линфийлд определено е по-добрият, но те не бяха убедителни в завършващата фаза, въпреки че имаха 15 изстрела. Те може би ще запишат нов успех в реванша в Сан Марино, но очакваме отново да има малко попадения и да не паднат повече от два гола в тази среща.

Прогноза: Под 2.5 гола
Коефициент: 1.85
Позната футболна прогноза