Къде да заложим на eSports?

От Новини

Интересувате се от онлайн видео игри, но нямате представа къде да залагате на електронни спортове? Ние сме тук, за да ви помогнем!

Направихме списък с най-надеждните и най-добри eSports сайтове за залагания. Изследването беше базирано на няколко въпроса: Къде могат да се намерят най-добрите eSports коефициенти? Къде има най-много пазари за залагания на eSports? Кои сайтове са оценени като най-добрите доставчици на eSports залози?

  1. Bet365

Bet365 е един от най-известните онлайн букмейкъри и те са лидер в индустрията не отскоро. Въпреки това, не много хора знаят, че могат да заложат на електронни спортове в Bet365! Разбира се, Bet365 винаги се стреми да подобри услугите си и по този начин те не биха могли да пропуснат шанса да предлагат услугите си в тази бързо развиващ се пазар. Проверете на сайта, за да се уверите!

  1. Pinnacle Sports

Къде да заложа на най-популярните eSports, ще попитате? В този сайт, може да се заложи на Dota 2, на Starcraft 2 и на LoL. Това са, един от най-популярните eSports игри, на които може да се залага. Техният сайт за залагания на eSports идва със специален Twiter бокс с всички новости във връзка със залаганията на електронните спортове. Pinnacle Sports също предлагат полезни насоки за това как да започнете залагане на електронните спортове.

  1. Betway

Залагане на eSpots може да бъде доста добро решение при онлайн спортни оператори, като Betway. Те не само предлагат залагания на електронните спортове в различни игри, но също така са ви подготвили професионален eSpots блог за четене, който може да бъде доста полезен в дългосрочен план. Включени са съвети и снимки, които ще ви помогнат да заложите на League of Legends, на CS: GO или на Dota 2.