Кой ще спечели Купата на африканските нации 2017?

Кой ще спечели Купата на африканските нации 2017?

Оценете новината

Побързайте със залозите. Ето трите отбора фаворити, за които можете да заложите.

Египет: 2.10

Египет досега доминираше в Купата на африканските нации за 2017. Те играха фантастично по време на груповата фаза, стигнаха до равенство срещу Мали в първия си мач и спечелиха следващите си два срещу Уганда и Гана. Във фазата на елиминациите отборът на Египет се изправи срещу Мароко и спечели доста спорно с 1-0.

В Bwin коефициента за Египет е 2.10, Египет в момента е най-големия фаворит в списъка за спечелване на Купата на африканските нации.

Гана: 3.00

Гана е една от най-добрите футболни нации в Африка от години. Те ще дадат всичко от себе си, за да вземат своя пети трофей от Купата на африканските нации. Те направиха крачка назад със загубата от Египет, но продължиха с впечатляваща победа над Конго в елиминациите, и сега са се отправили към Купата на африканските нации.

Предстоящия мач на Гана срещу Камерун е един от най-очакваните от целия турнир. И двата отбора са изключително талантливи, а победителят може да свърши като шампиони на турнира. Коефициента на Гана, за да спечели Купата на африканските нации в момента е 3.00.

Камерун: 3.75

След само 1 победа и 2 равенства в етапа на ACON група, почти няма футболни бетинг експерти, които да  прогнозират, че Камерун ще спечели турнира. Те спечелили място си в етапа на елиминациите, след трудна победа срещу Сенегал.

Коефициента, който Bwin определя за Камерун е 3.75

Ако мислите, че знаете кой ще спечели Купата на африканските нации посетете Bwin, където ще намерите най-добрите коефициенти.