Кой ще изпадне от Висшата лига?

Кой ще изпадне от Висшата лига?

Оценете новината

Знаете ли, че  можете да залагате не само на победителите, но можете да заложите и на най-губещите? Намерете най-добрите коефициенти за изпадащите от Висшата лига!

Не винаги е лесно да се забележат най-слабите отбори в един турнир. Този сезон не е по-различно: онлайн хазартните новини във Великобритания все още не могат да определят кой отбор трябва да подкрепят и кои от тях трябва да са ясни фаворити за отпадане от шампионата за следващия сезон. Заложете на изпадащите във Висшата лига, ако имате идея кои са най-слабите отбори за сезона във Висшата лига!

1. Хъл Сити

Фаворит номер едно за тази престижна титла определено е Хъл Сити. Висшата лига е почти на половината път и те са най-зле представилия се отбор за сезона до момента. Те са събрали само 12 точки в 18 мача, спечели са само 3 пъти и имат 3 равенства. Хъл Сити загубиха 66% от всичките си мачове, това е невероятно лош рекорд. 32Red ще плати 1.17 (1/6) пъти залога ви, ако заложите на Хъл Сити да изпаднат, и те го направят.

2. Суонзи Сити

Суонзи Сити не се справят много по-добре от своя противник, Хъл. Суонзи са 19-ти, също като Хъл са събрали само 12 точки, но тяхната голова разлика е малко по-добра от тази на най-слабия отбор във Висшата лига за сезона. Те допуснаха 41 гола в 18 мача, това е най-лошия актив в целия турнир. Ако искате да заложите на футбол, по-добре заложете за изпадащите във Висшата лига – и включете Суонзи Сити във вашия списък на най-слабите отбори от Висшата лига, тъй като шансовете им не са много добри. Bwin ще плати 1.53 пъти залога ви, ако заложите на Суонзи да изпадне от Висшата лига.

3. Съндърланд

Съндърланд са винаги са на ръба от изпадане от Висшата лига, но някак си те винаги успяват да оцелеят. Но те загубиха Сам Алърдайс, който е специалист по изплъзване от отпадане, но те разчитат на Дейвид Мойс, който показа голям напредък в Евертън. Той не е развил страхотна кариера досега, но може би сега е времето да започне всичко – чрез задържане на Съндърланд във Висшата лига. Коефициентите на Съндърланд да изпадат са 1,67 (4/6) в NetBet, обаче, имайте предвид, че Съндърланд някак си винаги успяват да избягат от зоната на изпадащите в края на сезона. Изчакайте малко, преди да заложите на изпадащите във Висшата лига и да включите Съндърланд като един от най-слабите отбори във Висшата лига.

4. Кристъл Палас

Кристъл Палас не са сред фаворитите да бъдат сред най-лошите 3 отбора във Висшата лига до края на сезона. Bwin е поставил коефициент за Кристъл Палас да изпаднат – 6.50 (2.11), което предполага, че те не са най-лошият отбор във Висшата лига според онлайн спортните оператори за залагания. Въпреки това, те са само на 17-то място в лигата, така че положението им не е твърде цветущо.

5. Лестър Сити

Изпадането на Лестър Сити ще бъде най-шокиращата новина в историята на футбола някога. През миналия сезон, те бяха най-добрият отбор във Висшата лига и през този сезон те може и да бъдат сред най-лошите 3. Очаква се ниво им на изпълнение да се подобри, веднага след като отпаднат от Шампионската лига – ако отпаднат от Шампионска лига – тъй като отбора им не е достатъчно силен, за да се справи с двойно предизвикателство, във Висшата лига и Шампионската лига. Техния коефициент е 11.00 в Bwin.