Кои са най-добрите сайтове за залози на квалификациите за Лига Европа?

Кои са най-добрите сайтове за залози на квалификациите за Лига Европа?

Оценете новината

Тези от вас, които търсят най-добрите сайтове за залози на квалификациите за Лига Европа, трябва да прочетат тази статия.

Предишният сезон едва завърши на 3 юни, когато Реал Мадрид направи история, вдигайки купата на Шампионската лига за първи път в историята на турнира. Между двата сезона се провеждат Купата на Конфедерациите на ФИФА 2017, както и Евпопейското първенство за младежи под 21 години, но никой от тях не е приключил все още.

И все пак заинтересованите страни за онлайн залагания нямат време да си почиват от прогнози и залози за футболни срещи: новият сезон вече започва, и най-малките отбори започват мачовете си с надеждата да се класират за европейските турнири. Те започват днес, четвъртък, 29 юни.

Залагайте на Рейнджърс срещу Нидеркорн!

Тази среща вероятно няма да бъде най-трудната битка, тъй като третият в класирането отбор на Шотландската Висша Лига ще се изправи срещу 4-тия такъв на Люксембургската национална дивизия. Шотландската лига не само е очевидно по-силна от националната лига на Люксембург, но и Рейнджърс всъщност е доста престижен клуб.

Това до голяма степен обяснява защо онлайн операторите за залаганията са определили коефициента за Рейнджърс да спечели на 1.05. Този коефициент са най-добрия, които можете да намерите онлайн, и е оределен от Bwin. Коефициента за Нидеркорн да победи Рейнджърс изразява това колко невъзможен е този изход и е определен на 41.00 в Betfair.

Ще бъде ли Дери Сити предизвикателство за Мидтиланд?

Тук търсим най-добрите сайтове за залози на квалификациите за Лига Европа. В тази срещат се изправят един срещу друг датски срещу ирландски отбори. Заложете на датчаните да спечелят с точно 3-1. Коефициентите за този изход са 11.00 в Bwin и Betfair.

Залагайте на уелското чудо в квалификациите за Лига Европа!

Когато търсите най-добрите коефициенти, за да заложите на квалификациите на Лига Европа, определено трябва да обмислите залозите на победители. Вземете например срещата на Лингби срещу Бангор Сити. Заложете на Бангор да победи в мача при коефициент 51.00 в Betfair и се молете!

Кой ще победи, Бейтар Йерусалим или Вашаш?

Нека разгледаме източната част на света! Бейтар Йерусалим ще бъде домакин на Вашаш Будапеща, което означава, че бронзовият победител на израелската Премиер лига ще се изправи срещу бронзовия победител на унгарската NB1.

Най-добрите сайтове за залози на квалификациите за Лига Европа прогнозират лесна победа за израелския отбор. Техните коефициенти са 1,72  в Bwin, докато шанса на Вашаш да спечели първия кръг е 4,20. Смятате ли, че унгарският отбор е способен да направи приличен първи кръг срещу своите съперници?