Кой град ще е домакин на Олимпийските игри през 2024?

Кой град ще е домакин на Олимпийските игри през 2024?

Оценете новината

Можете да заложите на град домакин на Олимпийските игри през 2024. Нашата цел е да ви осигурим най-важните аспекти на информацията, както и най-добрите коефициенти за залози на града домакин на Олимпийските игри!

Шест града бяха считани за сериозни кандидати за домакин на Олимпийските игри през 2024 г., Бостън обаче излезе от играта доста бързо. Още две места го последваха, в надпреварата останаха три имена. Но кои са те, какви са техните коефициенти и кой е най-вероятният кандидат? Заложете на град домакин за Олимпийските игри през 2024 в най-добрите онлайн сайтове за спортни залагания!

Не залагайте на Хамбург и Рим!

Коефициентите в онлайн букмейкърските къщи може да са доста примамливи, обаче, ако искате да заложите на Рим или Хамбург да станат домакин на Олимпийските игри през 2024 г., направо можете да прехвърлите стойността на залога си в моята сметка и очаквайте от мен да ви върна обратно много повече – шансовете ви за печалба на пари и в двата случая са еднакви.

Coral Sportsbook е доста добре информиран за дневните политически събития за всеки от градовете кандидати, което означава, че не може да заложите на Рим, нито на Хамбург, един от тях  да стане град домакин на Олимпийските игри през 2024. Въпреки това, Betfair е малко по-назад като все още ви предлага залог за тези два града. Коефициентите на Рим са 21.00 (20/1), докато за Хамбург са 8.60 (38/5).

Хамбург отрече, че може да стане град домакин на олимпийските игри през 2024, в градът е проведен референдум, според който населението не желае да домакинства. А  кметът на Рим обяви преди време, че града няма да се кандидатира за тази възможност поради финансови причини.

Заложете на Будапеща, но бъдете внимателни!

Будапеща е най-малко вероятният кандидат според онлайн букмейкърски къщи в САЩ от последните 3 останали градове, и не без причина. Въпреки че унгарското правителство, FIDESZ, ще се радва Будапеща да бъде домакин на Олимпийските игри през 2024 г., народната воля не е толкова очевидна.

В действителност, новото политическо движение е във възход. Основното им желание сега е да се създаде ново единство в рамките на унгарското общество. И тук се обмисля провеждане на референдум със следния въпрос: „Съгласни ли сте, че Будапеща трябва да отмени своето заявление за домакин на Олимпийските игри през 2024?

Ако отговора „Да“ спечели сред хората на Будапеща, правителството ще бъде принудено да отмени кандидатуеата на града и друг кандидат ще излезете от надпреварата. Будапеща във всеки случай не е фаворит, коефициента на града в Coral Sportsbook е 5.50 (9/2) и той може да се увеличи, след като референдума бъде официално обявен.

Париж или Лос Анджелис?

Всички онлайн новини за залагания във Франция твърдят, че Париж е най-големият фаворит да стане домакин на Олимпийските игри през 2024. Неговият коефициент е 1.62 (8/13), докато шансовете за Лос Анджелис да бъде домакин на Олимпийските игри през 2024 г. са 3,25 (9/4).

Кога ще бъде обявен домакина? Ще има огромен среща в Лима, Перу на 15-ти септември ще 2017 г., когато ще се вземе решение.