Кое ще бъде следващото момиче на Бонд?

Новини

Кое ще бъде следващото момиче на Бонд?

Оценете новината

next-bond-girl

Големия въпрос сред феновете на Джеймс Бонд е кое ще е следващото момиче на тайния агент.

Betfair дава няколко предположения за следваща дама на Бонд.

Марго Роби – 12/1

Родената в Австралия актриса стана известна преди няколко години и от тогава се превърна в една от най-разпознаваемите жени в киното. Още през юли започна да се говори, че Роби може да стане следващото момиче на Бонд, и онлайн букмейкърите във Великобритания я смятат за фаворит.

Ако искате да заложите на следващото момиче на Бонд, Марго Роби е чудесен вариант. Тя се превърна в бокс-офис звезда, след като в последните няколко години изигра главни роли в редица филми.

Анджелина Джоли – 16/1

Ако се върнем в 2005, Анджелина Джоли бе една водещите кандидатки за момиче на Джеймс Бонд. По това време, Пиърс Броснан току що отстъпи ролята на Бонд на Даниел Крейг. Тогава Джоли отказва ролята, като заявява, че по-скоро би играла ролята на тайния агент.

Изглежда сега нещата стоят по друг начин. Джоли е променила мнението си и би станала момичето на Бонд. Букмейкърите я смятат за вторият най-възможен вариант.

Елизабет Банкс – 16/1

Банкс да играе момиче на Бонд звучи малко странно. Макар, че актрисата сее въплащавала в много роли от различен характер, и все още е изключително красива, сякаш момичето на Бонд не е нейната роля. Независимо от това мнение Betfair я смятат за една от най-добрите перспективи.

Емили Блънт – 16/1

Емили Блънт е британска актриса, която се е утвърдила като една от най-добрите жени актриси в индустрията.

Блънт изглежда да бъде логичен избор да играе следващото момиче на Бонд, а освен това коефициента е доста примамлив.

Дейзи Ридли – 18/1

Ако приемем, че следващия Джеймс Бонд ще е все още Даниел Крейг, ще се получи малко странна двойка. Дейзи Ридли е едва на 24 години, а Крейк е на близо 50.

Тя беше страхотна в най-новия Star Wars филм, та тя показа, че е доста зряла за годините си. Ридли сега снима следващия Star Wars филм , но вероятно ще бъде на разположение, когато започнат снимките на Джеймс Бонд.

Кийра Найтли – 33/1

Последният кандидат, който ще разгледаме е Кийра Найтли. Странно е, че нейния коефициент е толкова нисък, може би това е така, защото тя в момента участва в производствения процес на два филма. Ако успее да намери време, може б тя ще бъде най-добрият вариант за момиче на Бонд.

Голяма част от написаното може а е просто спекулация. Няма реално доказателство, че точно някое от тези момичета ще бъде следващото момиче на Бонд. Ако се интересувате от филма, и имате вече фаворитка, Betfair Ви дава шанса да направите залог.