Какви са най-добрите залози за ФА Къп 2017?

Какви са най-добрите залози за ФА Къп 2017?

Оценете новината

Действието във ФА Къп тепърва ще става интересно, тъй като големите отбори също са на път да влязат в надпреварата. Кой ще бъде нокаутиран рано, кои аутсайдери ще се представят изненадващо добре? Нека да видим най-добрите залози за ФА Къп!

Разбира се, винаги можем да вземем големите отбори като Челси, Ливърпул и Арсенал и да пропилеем залозите си в онлайн букмейкърите на коефициенти като 1.01. Защото нека си го кажем, тези отбори срещу съответните противници като Питърбро, Плимут и Престън … почти е невъзможно да не се представят добре. Не можем да очакваме чак толкова шокиращи изненади.

Независимо от факта, че от залозите върху аутсайдери може да бъдем възнаграденни в някои случаи, може би не е толкова добра идея да се залага срещу най-добрите английски отбори в турнира ФА Къп. Въпреки това, ние все още може да отбележим някои отбори, които са аутсайдери, но все още могат да ни изненадат. Нека да видим дали ще можем да открием такива. Какви са най-добрите залози за ФА Къп? Нека потърсим!

Заложете на Евертън срещу Лестър!

Евертън срещу Лестър беше голямо дерби в предишния сезон и би трябвало да бъде също толкова вълнуващо и тази година! Шампионите от миналия сезон не са дори близо да бъде толкова добри във Висшата лига, колкото те бяха преди една година, но те се представят изненадващо добре в Шампионска лига.

Съставът на Лестър очевидно не е достатъчно силен, за три състезания, но те биха могли да се съсредоточат за мачовете, които са наистина важни. Заложете на тях, че ще победят Евертън на 4.20 (16/5) коефициентите при Betway!

Заложете на отборите от Манчестър, че ще стигнат до финала!

Двете отбора от Манчестър, Юнайтед и Сити, и ще се изправят съответно срещу Рединг и Уест Хем в първия кръг. Хубавото е, че вече можете да заложите на ФА Къп финалисти, ако предпочитате окончателни залагания, а не само на залози за всеки мач. Докато онлайн хазартните новини във Великобритания наистина не искат да повярват, че Пеп може да спаси този сезон за Сити, ние със сигурност не трябва да подценяваме мениджъра и работата му.

Коефициентът за Манчестър Юнайтед  да стигне до финала в ФА Къп е 4.50 (7/2), докато този за момчетата на Пеп Гуардиола е 3.50 (5/2). Челси по подобие на сините си приятели, има коефициент 3.50 (5/2), а други вероятни кандидати са Арсенал и Ливърпул, с техните коефициенти на 4.50 (7/2) и 5.00 (4/1). Всички коефициенти могат да бъдат намерени в 32Red.

Това, разбира се, са само няколко от многото налични пазари за залагания, които могат да се намерят при проверка на онлайн букмейкърските къщи.