Как да се превърнете в професионален играч?

Покер правила

Как да се превърнете в професионален играч?

Оценете новината

Как да се превърнете в професионален играч?

Основите, които ще ви отведат до върха в покер игрите

През последната година хората започнаха да играят покер в нечувани размери. Това е едно от онези неща, за които толкова много от нас се заричаха да научат „когато намерим време“, а времето се предлагаше в изобилие през 2020 г. Естествено е, когато започнете да играете да погледнете момчетата на масата с високи залози и да се замислите какво ви е нужно, за да се присъедините към тях.

Със сигурност има много хора, които изкарват прехраната си, играейки покер. Но разбира се има много други, които играят футбол професионално. И в двата случая присъединяването към техните редици изисква нещо повече от ентусиазъм. Нужни са също талант, отдаденост, решителност и късмет в добри количества. Ако искате да видите дали имате нужното, методичният подход е от съществено значение.

Научете играта

Имайте предвид, че не казваме, че всеки който знае правилата, всеки може да направи това. Трябва да изучите всеки аспект на играта. Гмурнете се във фолклора, четете книги, абонирайте се за бюлетини, инсталирайте приложения на телефона си, дори наемете треньор. Трябва да се потопите напълно в играта и това никога няма да е достатъчно, защото не можете да си позволите да спрете да учите.

Научете се да печелите

Победител ли сте в покера? Това не е трик въпрос и ако не сте, това не означава, че сте по-малко човек – може би дори точно обратното. Въпросът е, че е нужно умение, за да печелите, под което имаме предвид да играете покер по начин, който осигурява дългосрочна рентабилност. Това е нещо, което ще разберете само с течение на времето, така че намерете добра платформа и започнете да играете.

Не политайте в облаците

След като завършите втория етап и докажете, че наистина можете да печелите пари, играейки покер, ще имате желание да кажете на шефа си какво да прави с работата си и да се настаните в креслото си, за да започнете сериозно новата си кариера. Просто задръжте за момент. Трябва да проверите цифрите и да определите колко ръце или турнири са ви необходими, за да задоволите месечните си нужди. След това идва въпросът за паричния поток. Ако сте свикнали да пристига тлъста заплата на едно и също число в месеца, трябва да направите някои корекции. След това има неща като почивки или малко резерви в случай, че си вземете болничен.

Опитайте на непълно работно време

Преди да влезете ол-ин, дайте си пробен период. Може да си вземете седмичен отпуск и да го прекарате в играта. Почти сигурно ще се изненадате от това как изглеждат нещата в действителност – дали това е приятна изненада или грубо събуждане е друг въпрос.

Изградете своя банкрол

И накрая, и най-важното, не подценявайте колко капитал ще ви е нужен, за да успеете като покер професионалист. Ако и вашето семейство разчита на вас, имате нужда от лайфрол, както и от банкрол, за да сте сигурни, че можете да преминете през всякакви бури.