iSoftbet и Gamingtec в стратегическо партньорство

Новини

isoftbet

Софтуерния доставчик iSoftbet и доставчик на B2B платформа Gamingtec влизат в стратегическо споразумение за предоставяне на по-богат избор на продукти за индустрията.

Международните казино партньори на Gamingtec ще бъдат снабдени с HTML5 на iSoftbet, както и с Flash съдържание, включително и заглавия като „Platoon Wild”, „24”, както и най-новите слотове, които предлага iSoftbet „Slammin7s“.

Този ход ще разшири присъствието на iSoftbet в още повече регулирани пазари.

Майкъл Пробърт, ръководител на бизнес развитие в iSoftBet, коментира: „Ние имаме огромен набор от игри, сертифицирани за регулираните пазари, включително Испания, Дания, Великобритания и Италия, и тази сделка с Gamingtec ще ни помогне да увеличим играчите си допълнително. Ние сме много щастливи да имаме Gamingtec за партньор и очакваме с нетърпение да работим с тях. „

„ISoftBet е чудесен партньор за подобряване на продуктовата гама на Gamingtec. Висококачествените игри на iSoftBet несъмнено ще увеличат нашата привлекателност на B2B пазара, както и предоставянето на нови източници на приходи за съществуващите клиенти „, добави управляващия директор на Gamingtec.