Искате ли да заложите на Щтруве срещу Волков?

Искате ли да заложите на Щтруве срещу Волков?

Оценете новината

Искате ли да заложите на Щтруве срещу Волков?

Очакваната среща от heavyweight категория наближава все повече и всеки, който иска да направи залог на Щтруве срещу Волков, ще намери някои добри коефициенти в Bwin!

На 2 септември двама от най-големите в heavyweights категория, в списъка на UFC ще се изправят на ринга, за да се изкачат в класацията. Стефан „Skyscraper“ Щтруве ще се опита да спечели трета поредна победа срещу бившия шампион на Белатора, Александър Волков.

Повечето онлайн оператори за залагания са определили коефициентите си за това събитие, въпреки че дори и най-добрите експерти за залагания на MMA се затрудняват със задачата да предскажат кой ще излезе на върха.

И двамата мъже са опасни и всеки от тях има реален шанс да излезе като победител от Ротердам. Само с няколко седмици преди началото на битката, сега е точното време да поставите залога си на тази битка. Нека да разгледаме коефициентите.

Щтруве срещу Вълков коефициенти за залагания

Стефан Щтрув е един от най-опитните бойци в своята категория в UFC. Той подписва с промоцията през 2009 г., а оттогава той постигна 12-6, като победите идват по различни начини. От няколко години насам, той се страхува за здравето си, но изглеждаше страхотно в последните си две изпълнения. А в тази битка влиза като MMA аутсайдер за залагания с коефициент 2.10 в Bwin.

Александър Волков имаше много успешна кариера, преди да влезе в UFC, натрупайки рекорд от 26-6, с победи над бойци като Рико Родригес, Атила Вег и Алексей Кудин. Успешен беше и в октагона, като постигна две поредни победи над Тимъти Джонсън и Рой Нелсън. Той е фаворит за залагания в този мач с коефициент 1.72 да победи Щтруве.

Ако искате да заложите на Щтруве срещу Волков тази година, уверете се, че сте се насочили към Bwin. Тук ще намерите огромен списък с коефициенти за всички срещи и на разнообразни пазари.