Искате да заложите на квалификациите за Световното първенство?

Искате да заложите на квалификациите за Световното първенство?

С редица фантастични мачове, които ще се проведат тази седмица, сега е идеалното време да се отправите към Bwin и да заложите на квалификациите за Световното първенство.

2018 чука на вратите ни, а отборите по целия свят все още се борят за класиране в световната купа през следващата година. Тази седмица ще се проведат редица големи срещи. Нека да разгледаме някои от най-добрите от тях, на които да заложите с един от най-добрите оператори за онлайн залагания.

Заложете на срещата Ирландия срещу Молдова

На 6 октомври Република Ирландия ще посрещне Молдова във важна среща от група D. Ирландия се класира на трето място в квалификационната фаза, спечелването на която ще е от жизненоважно значение за напредъка в Световното първенство. Разбираемо е, че Ирландия е много по-сигурна опция за тези, които искат да залагат на квалификациите за Световното първенство, тъй като техния коефициент е определен на 1.10.

Повечето експерти по футболни залози разбират, че Молдова няма шанс да направи новина в Световното първенство тази година, но победата тук все още би била добра за духа на отбора. Те са масивните аутсайдери в момента с текущ коефициент за победа 23.00.

Заложете на Хърватия срещу Финландия

Друга интересна среща през следваща седмица е тази между Хърватия и Финландия в група I. Хърватският отбор изглеждаше страхотно, но загуби от Исландия и Турция и вероятно ще напредне в Световното първенство с победа срещу Финландия. Хърватия е фаворит за футболните залози с текущи коефициенти от 1.14.

Финландия вече е елиминирана от турнира. Те не се представиха добре тази година и имат коефициент 15.00, за да надделеят в тази среща с вдъхновяваща победа.

Ако искате да заложите на срещите от Световното тази година, уверете се, че сте се отправили към Bwin . Тук ще намерите пълен списък с коефициенти за всеки мач.