Искате да заложите на серията IndyCar 2017? Ето какво трябва да знаете!

Световно известния оператор за спортни залагания, Bwin сега позволява на феновете на моторните състезания да залагат на серията IndyCar 2017!

Деветте състезания вече се проведоха в серията IndyCar 2017. Фенове на тази вълнуваща състезателна поредица, които искат да залагат на резултатите, имат тази възможност, предоставена им от най-добрия сайт за залози, Bwin.

Всички знаем, че Bwin предлага огромен списък с опциите за залагания на различни спортни събития. Те ще предлагат линии за залагания на всички индивидуални състезания от серия IndyCar, въпреки че сега ще разгледаме някои от фаворитите за залагания за победител от серията IndyCar 2017.

Залози на серията IndyCar 2017

Един от най-добрите варианти за залагане на серията IndyCar 2017 е залог на победител. Както вече споменахме, тази година вече се състояха девет състезания. В горната част на класацията е австралиецът Скот Диксън с 303 точки. Диксън е без съмнение един от най-добрите състезатели на IndyCar в момента и разбира се е фаворит за залагания с коефициент от 3.20, според Bwin.

Въпреки че заема четвъртото място в момента, Саймън Педжнот всъщност е най-големия фаворит за спечелването на серията IndyCar 2017. Той спечели шампионата миналата година и има страхотната възможност да направи новина, като го повтори успеха си отново през 2017 г. Коефициента за победа на Педжнот е 2.75.

Ако искате да заложите на серията IndyCar 2017, най-добрият сайт за вас е Bwin. Тук ще намерите пълен списък на коефициентите на залагане на IndyCar, както и линии за залагания на много други популярни спортове.