Има ли добра стойност залогът Роналдо да стане голмайстор в Евро 2016?

Новини

Има ли добра стойност залогът Роналдо да стане голмайстор в Евро 2016?

Оценете новината

ronaldo_fan

Най-популярният залог за голмайстор на Европейското, преди началото на турнира, в британските онлайн букмейкъри бе Кристиано Роналдо.

Но след като в първите два мача, той не успя да отбележи, залогът за него падна до петия най-желан.

Има ли все още добра стойност залогът за Роналдо, да стане голмайстор на Евро 2016?

Португалия може да победи Унгария с добра голова разлика

След двете равенства,отборът на Португалия е неудовлетворен и ще се бори на всяка цена да победи и да вкара колкото се може повече голове. А Роналдо ще бъде по-устремен от всякога.

До сега представянето на Унгария в Евро 2016 е впечатляващо, особено победата над Австрия. Но това не означава, че ще надделее и над Португалия.

Роналдо доминира в атаките

Когато залагате за голмайстор, знаете, че трябва д изберете играч, който е в центъра на атаката на отбора. Точно какъвто е и Бейл, водещ играч в тези типове залози.

В никой отбор не доминиран толкова много един играч, както Роналдо в Португалия.  В турнира той има 20 изстрела, за сравнение най-близкия му конкурент има 9.

Португалия може да стигне далеч

Това, че европейските онлайн букмейкърски къщи не ги смятат за фаворит в Евро 2016, не означава, че португалците не могат да стигнат далеч. Победата срещу Унгария ще ги изстреля на върха в групата. С тази стабилна защита и Роналдо в атака, те не са за подценяване, както и Кристиано за голмайстор.

Всъщност Роналдо е добър човек

Докато много хора на стадиона, а и по цял свят му се смеех за неуспеха срещу Австрия, той доказа човечността си, когато фен изтича на терена в края на мача. Във връзка с терористичните актове напоследък, и заплахите над Евро 2016, повечето хора биха се изплашили от тичащия човек насреща им, но не и Роналдо, той го прегърна и си направи селфи с него.