Играйте безопасен и разумен онлайн хазарт

Играйте безопасен и разумен онлайн хазарт

Оценете новината

safe-gambling

Онлайн хазарта става все по-разпространен, и все повече хора предпочитат да залагат от домовете си, но за да предпазите себе си и парите си, трябва да следвате няколко прости правила. 

ПАРОЛА

Най-добре използвайте една и съща парола, обаче се старайте да е колкото се може по-сложна. Ако страдате от лоша памет, решението е да имате една и съща парола навсякъде. За препоръчване е да не споделяте с никого паролата.

Разумният онлайн хазарт започва и завършва с добра парола.

ЗАКОНОСЪОБРАЗНОСТ

Запознайте колко се по-обстойно със законите в България. Онлайн хазарта в страната ни е разрешен, но също така е и регулиран, което означава, че не всички сайтове имат лиценз да упражняват дейността си. Препоръчаните от нас по-горе оперират напълно легално в България.

НЕ УПОТРЕБЯВАЙТЕ АЛКОХОЛ ДОКАТО ЗАЛАГАТЕ

Няма нищ лошо в една чаша докато релаксирате. Не прекалявайте, твърде възможно е ако пиете докато играете хазарт, да загубите повече отколкото сте предвидили за допустимо. Нека не стигате до там да се събудите сутринта с главоболие и изпразнени банкови сметки.

НИКАКВИ НАРКОТИЦИ

Въпросът  наркотичните вещества стои по същия начин, както и този с алкохола. Наслаждавайте се на хазартни игри с бистро съзнание, за да можете да взимате правилни решения.

ОПРЕДЕЛЕТЕ СИ ЛИМИТ НА ВРЕМЕТО

Твърде вероятно е докато залагате на живо да загубите представа за времето. Твърде често с случва да седнете да поиграете за няколко минути, а да минат часове. Но разумният и безопасен хазарт не бива да продължава толкова дълго. Замислете се, че докато сте опиянени от адреналина и играта може да забравите за важна среща, или друг план, който сте направили.

ИМАЙТЕ ТОЧНО ОПРЕДЕЛЕН БЮДЖЕТ

Това е едно от най-важните, най-използваните и същевременно най-неспазваните правила. Да направите депозит в Betfair или други сайтове става много лесно и бързо. Но щом говорим за безопасен и разумен хазарт, най-добре си определете с каква сумата ще играете (тази сума трябва да е толкова голяма, колкото сте склонни да преглътнете, ако загубите), и не правете следващ депозит.

ИЗПОЛЗВАЙТЕ РЕНОМИРАНИ САЙТОВЕ

Разликата между реномираните и нереномираните е, че за първите сте чували, и то почти само добри отзиви. Световно признати сайтове са Betfair и Efbet, не само защото са лицензирани в България, но и защото са утвърдени имена в този бранш, които не могат да си позволят да стъпят в страни. Хубавото на реномираните сайтове е, че няма причина да се притеснявате за парите си, както и за личните си данни.