GRANDE турнир и много бонуси от WINBET по време на Евро 2020

Новини, Промоции

GRANDE турнир и много бонуси от WINBET по време на Евро 2020

Специален бонус турнир организира хазартният оператор WINBET. В сайта на българския букмейкър ви очаква GRANDE турнир по случай Евро 2020. Турнирът ще се проведе в периода на Европейското първенство – стартира на 11 юни и ще завърши на 11 юли, като има общ награден фонд от 100 000 лева.

Всички регистрирани играчи на хазартния оператор може да вземат участие. Вие трябва да изпълните условието за участие в турнира, което е да сте поставили единични залози за мачовете от Евро 2020, но те трябва да са в раздел На живо. Няма никакво ограничение в броя залозите, които ще поставите. Просто трябва да трупате точки, познавайки вашите залози. За всеки спечелен залог вие ще получавате точки, като се изчисляват според нетната печалба и коефициента.

Турнирът ще се проведе на 3 етапа, като най-предно класираните играчи – тези с най-много точки, ще спечелят награди. Първият етап на GRANDE турнир в WINBET е от 11 юни до 19 юни. В този период участват вашите залози на живо на мачовете от първите два кръга на груповата фаза на Евро 2020. Първите 50 участника с най-много точки за този период ще спечелят бонуси. Вие може да вземете огромна награди до 5000 лева, като общо ще бъдат раздадени 25 000 лева.

След приключването на първия етап, веднага на другия ден започва и втори етап, който ще приключи на 29 юни. В този етап отново ще важат само залозите ви на живо на мачовете от турнира като се включва третия кръг от груповата фаза и мачовете от 1/8-финалите. Отново първите 50 участника с най-много точки за този период ще спечелят бонус награди до 5000 лева.

Заключителният етап на турнира по случай Евро 2020 започва на 2 юли и приключва на 11 юли. В него ще се раздадат най-големите награди като общата им стойност е 50 000 лева. Етапът обхваща най-важните мачове на турнира – 1/4-финали, 1/2-финали и големият финал. Победителят в този трети етап на турнира ще спечели цели 10 000 лева, а неговият подгласник ще вземе 7500 лева, докато третият в класирането ще получи 5000 лева. За участниците до 50 място също ще има допълнителни награди.

Всички спечелени награди от турнира се превеждат в игралната сметка на печелившия до 24 часа след края на всеки етап. Няма да има никакви ограничения по използването на вашите награди – не е нужно превъртане на спечелената сума.

WINBET е подготвил и други бонус оферти за ЕВРО 2020

Европейското първенство ще бъде най-голямото футболно събитие за 2021-ва година и WINBET ще зарадва клиентите си с много бонуси. Вие може да се възползвате от промоциите и да спечелите допълнителни средства. Накратко ще ви представим наличните оферти за Евро 2020, а в сайта на букмейкъра в раздел „Промоции“ може да намерите цялата информация.

  • БОНУС 20/20“ – Това е една страхотна оферта, която може да ви донесе 20 лева бонус. Вие трябва да направите единичен залог в секция НА ЖИВО на стойност 20 лв. или повече на мач от Евро 2020 – така ще спечелите 20 лв. безплатен залог за игра на живо за следващия двубой от първенството на Стария континент. Ако заложите на първия мач за деня, то след това ще имате бонус само за следващата среща.
  • ЕВРО 2020 СПЕЦИАЛНИ“ – Winbet е подготвил атрактивни специални пазари за Европейското първенство. Може да залагате на опции като „Кой отбор ще допусне най-много голове?“, „Кой отбор ще отбележи най-много голове в груповата фаза?“ и други. Всички залози ще намерите в секция „Спорт“ на сайта winbet.bg.
  • ЕВРО 2020 ДНЕВНИ СПЕЦИАЛНИ“ – Още една допълнителна оферта за Европейското първенство. Всеки ден ви очакват уникални предложения от букмейкъра за първенството на Стария континент.

СРОК НА ПРОМОЦИЯТА

Начало: 11.06.2021г. 22:00 часа

Край: 11.07.2021г. 22:00 часа

Виж пълната програма на Евро 2020 >