Golden Race получи лиценз от MGA

Новини

golden-race

Иновативния доставчик в хазартната индустрия, Golden Race, стана първият предлагащ виртуални спортове, получил лиценз Клас 4 в Малта.

Компанията получи признанието от Malta Gaming Authority (MGA) по-рано този месец, след обстоен процес на прилагане.

Получаването на този лиценз е още една стъпка, към изпълняване на целта на Golden Race, да стане най-големият доставчик на виртуални спортове на регулирани пазари в индустрията.

Мартин Уачтър, изпълнителен директор и основател на Golden Race, заяви: „Ние сме изключително горди да бъдем първата виртуална компания получила малтийски лиценз Клас 4, който позволява на всички фирми, които работят по Правилника за малтийските хазартни регулатори да се възползвате от нашия продукт там.“

Той добави: „Процесът отнема много време и усилия, за да се гарантира спазването на всички строги правила но в Golden Race ние се стремим да предоставим точно това, от което клиентите имат нужда, независимо от тяхното местоположение и наредби. Сега тези оператори, които обичат нашите продукти могат да ги използват напълно легално.”

Пакета от игри на компанията се използват в цяла Европа, Африка, страните от ОНД, Латинска Америка и Азия. Golden Race е създател на революционната нова Real Fighting игра. Лицензът на MGA е един от трите лицензи наскоро получени от дружеството, тъй като продължава да се разширява по целия свят.