Германия – Испания /Младежи до 21 г./

Германия – Испания /Младежи до 21 г./

Оценете новината

Германия срещу Испания е финалът на Евро 2017 за младежи до 21 години в Полша. Мачът е тази вечер от 21:45 часа българско време. И двата отбора показаха добър футбол по пътя към този финал и се надяват на едно добро последно представяне, за да бъдат коронясани като шампиони.

Германия и Испания стартираха този турнир като първи и втори фаворит и изглежда, че букмейкърите са прави. Тези отбори бяха с най-ниски коефициент за спечелване на  трофея и с играта си двата отбора оправдаха големите очаквания. Германците стигнаха до финала, благодарение на победата над Англия след дузпи на полуфиналите, докато Испания продължи да показва класата си, след като изпрати Италия вкъщи след безапелационен успех с 3:1.

Въпреки че германците всъщност бяха смятани за фаворити от повечето букмейкърски компании, преди турнирът да е започнал, сега Испания е отборът, който се смята, че ще спечели трофея. Те спечелиха всеки свой мач в Полша по убедителен начин и предвид класата на футболистите си е логично да имат предимство пред Германия. Залогът, който изпъква, е „Испания да отбележи над  1,5 гола“. Видяхме колко смъртоносен може да бъде този испански отбор, докато Германия изглеждаше особено уязвима срещу английската атака във вторник.

Испания впечатлява в предни позиции, спечелвайки всичките си четири мача като отборът отбеляза общо 12 гола. Всъщност, единственият момент, в който не успяха да вкарат поне два пъти, беше мачът им срещу Сърбия в последния кръг на груповата фаза. И това донякъде е разбираемо, след като техният старши-треньор направи цели 11 промени в своя състав.

Германия изглежда колеблива в последните си срещи. Те загубиха от Италия в последния кръг на груповата фаза, а срещу Англия, въпреки че доминираха, не успяха да стигнат до победата за 120 минути игра и допуснаха два гола. Очакваме отборът на Испания да успее да вкара поне два гола в мача, които може би ще са им достатъчни да спечелят трофея.

Прогноза: Общо голове за отбор – Испания над 1.5 

Коефициент: 1.80