Fortuna и Bwin с нови договори за спонсорство

Новини

Fortuna и Bwin с нови договори за спонсорство

Оценете новината

Fortuna сключи сделка за спонсорство с румънския национален отбор по футбол.

Източноевропейският оператор за залагания и лотарийни игри, Fortuna Entertainment Group, подобрява румънския си профил, като спонсорира национални отбор по футбол на страната.

Във вторник главния изпълнителен директор на  Fortuna обяви, че компанията му е станала официален спонсор на Румънската футболна федерация. Сделката влиза в сила от този месец и ще продължи през следващите четири години.

Миналата седмица, Fortuna затвърди присъствието си на румънския пазар като придоби няколко местни марки за залагания. А през февруари  бе придобита Hattrick Sports, компанията-майка на водещия румънски оператор за залагания, Casa Pariurilor, за €135 милиона.

Fortuna също държи около една трета от акциите на пазарите на залагания в Полша и Чехия. Компанията също така спонсорира полския футболен отбор – Легия Варшава и Чешката футболна асоциация. От 2014 г., Fortuna също спонсорирана Словашката Суперлига, която след това бе преименуван на Fortuna Liga.

Bwin спонсорира Дартс: Големия шлем

Марката за залагания на GVC Holdings, Bwin, е подписала нов договор за спонсорство на Дартс: Големия шлем . Bwin се съгласи да сложи името си на състезанието за следващите две години, като започне още от тазгодишното събитие, което се провежда в Уулвърхемптън от 11 до 19 ноември.

Председателят на Професионалната асоциация по дартс приветства Bwin с девет дневно глобално изложение чрез Sky Sports и международните им партньори за излъчване на PDC. А маркетинговия директор на Bwin, Адам Люис заяви, че „за нас е чудесно да се свържем отново с PDC.“

За момента Bwin е последният лицензиран за България оператор. Запознайте се с пълното ревю на Bwin.