Фенове на Стоук Сити с проблем с букмейкър

Фенове на Стоук Сити с проблем с букмейкър

Оценете новината

coral

Фенове на Стоук Сити побесняха, след като букмейкър отказа да им изплати залог, че клубът ще завърши в Топ 10 на Висшата лига.

Редица фенове на отбора от Английската Висша лига атакуваха клоновете на Coral в града, след като се разнесе мълвата, че се предлага 10.00 коефициент за завършване на любимия им отбор в горната половина на крайното класиране.

Намиращите се във форма „Грънчари“ се намираха на 11-то място към момента и някои от привържениците заложиха £100, за да спечелят £1,000.

Тяхната радост се превърна в отчаяние по-рано тази седмица, когато от Coral отказаха да платят, твърдейки, че коефициентите е трябвало да бъдат около 2.00.

Coral в крайна сметка се извиниха и се съгласиха да платят печалбите на всички заложили за успешно представяне на Стоук.

Coral признаха за грешните коефициенти, които са се показвали на екраните.

Говорител на компанията заяви: „Въпреки че реалната ставка към момента в действителност бе значително по-малка, ние ще платим печалбите на нашите клиенти при 10.00 коефициент като безвъзмезден жест предвид разбираемото им разочарование.“

Стоук Сити завоюваха своето трето поредно завършване на девето място в Английската Висша лига.