Евро 2020 – видове пазари и съвети за успешни залози

Евро 2020 – видове пазари и съвети за успешни залози

Оценете новината

Евро 2020 - видове пазари и съвети за успешни залози

Европейското първенство е континентален турнир, който се провежда на всеки 4 години. Първият се проведе през 1960 г., а Евро 2020 отбелязва 60-годишнината от състезанието. В тази статия ще предложим на кои пазари да заложим, кои са налични и кои ще бъдат публикувани с наближаването на турнира и как да намерим най-добрите коефициенти за по-добри печалби.

Настоящият формат предвижда, че за да спечелят Евро 2020, отборите първо трябва да се класират, след това да играят в 6 групи по четири и накрая да се изправят една срещу друг на директните елиминации,осминафиналите. Първите два отбора от всяка група ще отидат директно на осминафиналите, заедно с най-добрите четири трети. От осминафиналите нататък ще има продължения и дузпи за определяне на отбора победител, ако е необходимо.

Обикновено по време на груповата фаза може да има няколко изненадващи резултата и следователно с високи коефициенти е възможно да се получат отлични печалби. Това е главно защото тези, които се стремят да изминат целия път до вдигането на трофея, обикновено не изразходват всичките си сили в началото, но се опитват да поддържат добро ниво. Най-новите коефициенти, предлагани от големите букмейкъри, предлагат няколко отбора като фаворити за крайната победа, включително Англия, Белгия, Испания, Франция, Германия и Португалия. Испания вдигна последния си европейски трофей през 2012 г., когато на финала победи Италия с 4:0. Последното издание беше спечелено от Португалия, а Франция, в момента действащ световен шампион.

Виж пълната програма на Евро 2020 >

Кои пазари са на разположение за Евро 2020

Началото на Евро 2020 е близо и вече дългосрочните пазари са достъпни в букмейкърите, както и мачовете от груповата фаза на турнира. Вижте по-долу на какви пазари може да залагате на Европейското първенство.

Победител в групата

Днес вече е възможно да заложите на победителя от всяка група. Във финалната фаза на Евро 2020 бяха изтеглени 6 групи от по 4 отбора. Групите са ясни и коефициентите са доста сигурни за фаворитите, освен групата на смъртта – група F, в която са Португалия, Франция и Германия и Унгария

Да се класира от групата

В почти всички букмейкъри може да правите залози за отборите дали ще продължат напред от груповата фаза, като има опциите Да и Не. За фаворитите на Евро 2020 коефициентите са много ниски, поради което тук си струва да правите залози за отбори като Турция, Русия, Дания и т.н.

Победител на Евро 2020

Това ще бъде един от най-играните пазари на Евро 2020. Кой ще спечели турнира този път? Букмейкърите смятат Англия и Франция за фаворити, но също така обръщат внимание на Италия, Испания Германия и Белгия. Настоящият европейски шампион Португалия е с по-малки шансове за триумф на Евро 2020.

Специални залози за Евро 2020

В допълнение към така наречените традиционни залози, по време на важно състезание като Евро 2020 е възможно да се намерят и някои специални пазари, на които да се залага. Например може да поставяте залози за най-добър млад играч на турнира, голмайстор на Евро 2020, отбори да достигнат 1/4-финалите, 1/2-финалите и финала.

Например специален залог в българския букмейкър WinBet е отборът на Украйна да завърши последен в група С, както и Дания да завърши последен в група В. На тези пазари може да залагате с опциите Да и Не. В букмейкъра ще откриете още много специални пазари за всички отбори на Евро 2020.

Как да печелите повече от залозите на Евро 2020?

Когато залагате на каквото и да е събитие, вие трябва да сравните коефициентите в 2-3 букмейкъра. Например, ако сте решили да заложите на дългосрочни пазари на Евро 2020 за отбори да продължат напред от груповата фаза, то може да вземете най-добрите коефициенти. Със сигурност ще има лека разлика в различните букмейкъри за даден отбор да се класира на елиминациите. Просто погледнете вашия фиш с най-добър коефициент и направете залога в този букмейкър, за да играете за по-голяма печалба.