EveryMatrix получи лиценз клас II от ONJN

Новини

ONJN, националния хазартен регулатор на Румъния издаде лиценз клас II на доставчика на софтуер, EveryMatrix,  наличието на който позволява на фирмата да доставя и разпределя своите продукти на регулирания румънски пазар.

След потвърждението за издаване на лиценз от ONJN, управлението на EveryMatrix обяви, че с удоволствие ще разшири услугите си в рамките на Румъния, където компанията е направила значителни инвестиции.

Ебб Грос, главен изпълнителен директор на EveryMatrix коментира влизането на румънския пазар и цялостния потенциал на компанията:

„Лицензът за румънския пазар идва като естествено следствие на нашите дългогодишни инвестиции в тази страна. Горд съм да кажа, че Румъния ще бъде домакин на най-големия ни EveryMatrix офис, с повече от 50% от нашите служители, работещи в сърцето на Букурещ. В същото време, Румъния е една от най-големите европейски страни и затова е важно допълнение към нашето портфолио. „

EveryMatrix се стреми да продължи възходящата си инерция от 2016, в която компанията спечели 26 нови индустриални клиенти, включително Ekstra Bladet, Anna Casino, BetonFinance, Codeta и Sporting Indexing.

EveryMatrix си осигури регулаторно одобрение за лицензиране в юрисдикциите на Обединеното кралство, Дания, Малта, Ирландия, а сега и на Румъния.