Ето защо да заложите на юношеските футболни отбори

Ето защо да заложите на юношеските футболни отбори

Оценете новината

Мислили ли сте някога, че може би има причина, поради която трябва да залагате на младежкия футбол? Нека ви дадем няколко!

Е, за съжаление за нас, футболни фенове и ентусиасти на онлайн залагания, футболните турнири приключиха в края на май и не можем да се радваме на разнообразни възможности, предоставяни ни от операторите за онлайн залагания. Освен ако няма Световно първенство или не е Евро година. Има обаче едно нещо, на което винаги можем да разчитаме: винаги можем да залагаме на младежкия футбол!

Европейското първенство под 17 години току-що завърши с неочаквана испанска победа, тъй като повечето сайтове за спортни залози вярваха, че Англия е способна да победи резервния отбор на Ла Фурия Роя. Въпреки това, червените спечелиха с дузпи, нарушавайки коефициентите, определени от най-престижните сайтове за залагания и следователно станаха шампиони.

Винаги залагайте на юношите, ако харесвате залаганията на аутсайдери!

Такива резултати не се случват рядко, когато става въпрос за залагания на младежкия футбол: младите футболни звезди не винаги са в състояние да покажат такива постоянни изпълнения, каквито биха могли да постигнат, когато стигнат върха в кариерата си. И това означава, че си заслужава да поставите залог на аутсайдер, в следствие на което изключителните коефициенти могат да ви направят богат.

И защо Ви казваме всичко това? Лесно е: защото винаги можете да залагате на младежкия футбол и това не изключва юни: Euro U-21 първенството започва на 16 юни, така че ще имате възможност да залагате на юношески футбол. Не пропускайте шанса да спечелите пари от залагания на футбол!

Кои са фаворитите за спечелване на Европейското първенство под 21 години?

Според докладите на онлайн залаганията в Полша най-големите фаворити за спечелване на турнира не са изненадващи имена, тъй като техните старши отбори се справят доста добре: Германия, Испания и Португалия са най-големите фаворити за спечелване на Euro U- 21.

Можете да залагате на победителите в младежките групи и няма да се изненадате, че фаворита в група А е Англия, в група В – Испания и в група С – Германия. Англия е ясен фаворит за победа над Швеция, Полша и Словакия, а Германия ще се опита да спечели в група C срещу Чехия, Дания и Италия, което ще е голямо предизвикателство.

Битката в група В обаче е обещаваща. Онлайн операторите за спортни залози очакват интересна битка между Испания и Португалия за позицията на победителя в групата. Сърбия и Македония не трябва да бъдат предизвикателство за другите отбори. Въпреки това, както беше обсъдено по-горе, юношеските отбори винаги могат да изненадат големите имена …

Залагайте на юношеските футболни турнири!

Имахте ли интерес към залаганията на Евро U-21 през 2012? По-добре се присъедините към оператори за онлайн залагания като Bwin, където винаги можете да залагате на младежки футболни срещи! Те предлагат коефициент 3.75 за Германия да спечелят турнира, а Испания и Португалия се смятат за другите най-големи претенденти, като имат коефициенти 4.00 и 7.00, за да спечелят Евро U-21.

Смятате ли, че в Полша ще има изненадващ победител в края на Европейското първенство под 21 г. през 2017 г.? Направете своите прогнози и заложете в най-добрия сайт за залагания, за да спечелите от юношески футбол!