Ето най-горещите футболни съпруги/приятелки в Световното тази година

Новини

Ето най-горещите футболни съпруги/приятелки в Световното тази година

Оценете новината

Ето най-горещите футболни съпруги/приятелки в Световното тази година


Когато видите някои от тези красавици, има само едно нещо, което може да ви дойде на ум и това е фразата на легендарния „любовен гуру“ Борат, „IS A NICE!“ Погледнете отблизо някои от най-красивите, секси, и супер атрактивни WAG от Световната купа през 2018 г., които могат да следват своите мъже на международната сцена това лято. Възползвайте се от възможността да заложите на Световното първенство през 2018 с онлайн операторите за залагания.

 

10. Уанда Икарди (съпруга на Мауро Икарди)

Да започнем с една руса красавица, Уанда Икарди (Уанда Нара), която е съпруга на нападателя от Интер, Мауро Икарди. Въпреки че отбеляза много голове през последните няколко години, не е ясно дали той ще играе за Аржентина на Световната купа през 2018 г., откакто хора като Меси, Игуаин, Агуеро, Дибала и Ди Мария стоят пред него.

Ето най-горещите футболни съпруги/приятелки в Световното тази година 01

9. Амине Гюлше (годеница на Месут Йозил)

Това е истинско „Turkish delight“, макар да се съмнявам, че точно това турците са имали предвид, когато са измислили фразата. Независимо от това, Амине е наслада. Искам да кажа, просто я погледнете, тя изглежда като момиче, което можете да вземете у дома и да я запознаете с родителите си, без да се притеснявате, че снимката й може да се появи в интернет. О, изчакайте, има обрат! Интернет е пълен с нейния образ, а понякога тя е оскъдно облечена. “ Naughty, naughty „, както би казала Борат, но това е така, защото тя е модел и много други неща. Тя ще подкрепя германския си годеник Месут Йозил това лято, който някак странно има турски звучащо име. Хммм, това е истинска загадка, нали?

Ето най-горещите футболни съпруги/приятелки в Световното тази година 02

8. Шакира (съпруга на Жерар Пике)

Хайде. Тази WAG на Световната купа за 2018 г. не се нуждае от представяне, освен ако не сте живели без телевизор и/или компютър и без интернет връзка през последните 15 години. Забавен факт, въпреки че изглежда много млада, тя всъщност е на 41 години и е с 10 години по-възрастна от защитника на Барселона и Испания, Жерар Пике. Предполага се, че те са били в отношения от 2010 г. насам.

Ето най-горещите футболни съпруги/приятелки в Световното тази година 03

7. Ани Килнър (приятелка на Кайл Уокър)

Да бъдем честни. Всеки път, когато се появи международен турнир по футбол, англичаните се борят, но никога не печелят нищо и не стигат до последните етапи на състезанието. Така че е невероятно странно, че на всеки две години английските фенове са разочаровани от представянето на националния си отбор в голям турнир. Лъжа ли? Помислете. Но за тяхно щастие, те имат допълнителна подкрепа от своите WAGs; един от най-красивите английските фенки трябва да е Ани Килнър, която има отношения със защитника на Ман Сити, Кайл Уокър.

Ето най-горещите футболни съпруги/приятелки в Световното тази година 04

6. Едурне (приятелка на Давид де Хеа)

Едурне е певица, която също има невероятната способност да пее свои собствени песни и да ги изпълнява на сцената, танцувайки на високи токчета пред шумни, глупави тийнейджъри. Трудна работа наистина. Освен това тя е и амбициозен модел и телевизионна личност. Но със сигурност тя е зашеметяваща! Наистина красиво момиче, което може да донесе някакъв цвят на Световното първенство в Русия това лято, но заради испанските привърженици нека се надяваме, че де Хеа ще държи очите и ръцете си върху топката, а не на Едурне.

Ето най-горещите футболни съпруги/приятелки в Световното тази година 05

5. Даниела Семан (съпруга на Сеск Фабрегас)

„Wowowiwa” би казал Борат за тази екзотична жена. Точно както в случая с Шакира и Пике, Даниела Семан е значително по-възрастна от съпруга си Сеск Фабрегас; има някъде около 8-9 години разлика между двойката (говорим за тяхната възраст, а не за пазвата й.)

Ето най-горещите футболни съпруги/приятелки в Световното тази година 06

4. Майте Родригес (приятелка на Алексис Санчес)

Санчес е в по-лоша форма в Ман Юнайтед след преминаването си от Арсенал през януари. Може би той е недоволен, защото също не „се представя“ добре с Майте Родригес – една от най-красивите футболни съпруги/приятелки в Световната купа през 2018. Но ако я погледнем по-отблизо, тя изглежда повече рускиня от чилийска, затова тя трябва да се чувства като у дома си това лято, когато ще подкрепя мъжа си на скамейката, носейки червената тениска.

Ето най-горещите футболни съпруги/приятелки в Световното тази година 07

3. Сара Карбонеро (съпруга на Икер Касияс)

Богиня! Няма нищо друго, което мога да кажа, за да опиша тази зашеметяваща жена. Карбонеро е телевизионен водещ, която все още напомня за нейния миг с Икер Касияс, след като Испания спечели Световното първенство през 2010 г., когато я сграбчи в средата на интервю и й даде няколко целувки.

Ето най-горещите футболни съпруги/приятелки в Световното тази година 08

2. Сам Кук (приятелка на Крис Смолинг)

Англия може да стигне далеч с подкрепата на Сам Кук. Нейният приятел Крис Смолинг трябва да бъде мотивиран достатъчно, за да защити добре „Трите лъва“ в Русия, но това ще стане само ако той бъде избран да играе.

Ето най-горещите футболни съпруги/приятелки в Световното тази година 09

1. Пилар Рубио (съпруга на Серхио Рамос)

Как може да се опише красотата на Пилар Рубио? Дори и името й е хубаво, просто го изречете на глас: „Рубио, Пилар Рубио“. Представете си, че тя размахва косата си в лицето ви и ви дава широката си ангелска усмивка, преди да ви даде страстна целувка, която да ви накара да се чувствате безсмъртни. Представете си, че сте сами с нея на плажа, пиейки пиня колада от кокосови черупки. Тя е съпруга на към супер-богат и супер красив футболист, спечелил Световно първенство, две Евро купи и три титли в Шампионската лига. А вие спечелихте напоследък, освен €20 миналата седмица в Efbet.

Ето най-горещите футболни съпруги/приятелки в Световното тази година 10

.