Ето две страхотни възможности за залози на финалите на НБА

Ето две страхотни възможности за залози на финалите на НБА

Оценете новината

Редица опции за залагане на финалите на НБА вече са на разположение за членове на Bwin и Betfair. Вижте най-интересните от тях.

Края на сезон 2017 на НБА почти дойде. Остават само два отбора. Уориърс и Кавалиърс ще се изправят един срещу друг отново във финалите, а феновете на залаганията в НБА имат достъп до широк набор от невероятни опции за залагания. Нека да разгледаме две от най-добрите.

Заложете на точен резултат от серията

Има няколко добри коефициента за залагане на точния резултат от края на серията.

Не би трябвало да е голяма изненада да видим Уориърс с много по-ниски коефициенти, да спечелят серията през 2017 г. Коефициента им да спечелят поредицата с 4-0 е 8.00. А коефициента за 4-1 е 3.75 в Betfair.

Кавалиърс изглеждаха страхотно този сезон, но са значителните НБА аутсайдери в серията. Техните коефициенти да спечелят с 4-2 са определени на 6.50. Мислите ли, че Кавалиърс ще доминират? Техните коефициенти да спечелят цялата серия с 4-0 са 26.00. Това е един от големите финали на НБА, от който могат да се спечелят пари.

Залагайте на МВП на финалите

Едни от интересните залози за финалите на НБА, които се предлагат в Bwin, е кой играч ще получи приза МВП. Това е трудно да се предскаже, но някои фантастични коефициенти са на разположение.

Кевин Дюрант е начело в списъка за залагане на наградите МВП, а коефициента му в момента е 2.90. Той е феноменален, откакто се присъедини към Уориърс тази година. Кайри Ървинг има шанс да направи американски хазартни новини, като спечели наградата тук, тъй като той е един от най-важните играчи на Кавс през сезона. Коефициентът на Ървинг да спечели наградата МВП е 8.50.

За да намерите пълен списък с големите възможности за залози за финалите на НБА тази година, уверете се, че сте се отправили към Bwin и Betfair.