Ето две страхотни възможности за залози на финалите на НБА

Редица опции за залагане на финалите на НБА вече са на разположение за членове на Bet365 и Betfair. Вижте най-интересните от тях.

Края на сезон 2017 на НБА почти дойде. Остават само два отбора. Уориърс и Кавалиърс ще се изправят един срещу друг отново във финалите, а феновете на залаганията в НБА имат достъп до широк набор от невероятни опции за залагания. Нека да разгледаме две от най-добрите.

Заложете на точен резултат от серията

Има няколко добри коефициента за залагане на точния резултат от края на серията.

Не би трябвало да е голяма изненада да видим Уориърс с много по-ниски коефициенти, да спечелят серията през 2017 г. Коефициента им да спечелят поредицата с 4-0 е 8.00. А коефициента за 4-1 е 3.75 в Betfair.

Кавалиърс изглеждаха страхотно този сезон, но са значителните НБА аутсайдери в серията. Техните коефициенти да спечелят с 4-2 са определени на 6.50. Мислите ли, че Кавалиърс ще доминират? Техните коефициенти да спечелят цялата серия с 4-0 са 26.00. Това е един от големите финали на НБА, от който могат да се спечелят пари.

Залагайте на МВП на финалите

Едни от интересните залози за финалите на НБА, които се предлагат в Bet365, е кой играч ще получи приза МВП. Това е трудно да се предскаже, но някои фантастични коефициенти са на разположение.

Кевин Дюрант е начело в списъка за залагане на наградите МВП, а коефициента му в момента е 2.90. Той е феноменален, откакто се присъедини към Уориърс тази година. Кайри Ървинг има шанс да направи американски хазартни новини, като спечели наградата тук, тъй като той е един от най-важните играчи на Кавс през сезона. Коефициентът на Ървинг да спечели наградата МВП е 8.50.

За да намерите пълен списък с големите възможности за залози за финалите на НБА тази година, уверете се, че сте се отправили към Bet365 и Betfair.