Ето 3 аутсайдера за Световното първенство, на които можете да заложите

Ето 3 аутсайдера за Световното първенство, на които можете да заложите

Оценете новината

Най-важният футболен турнир официално ще започне през юни 2018 г. и вече има няколко аутсайдера за Световното първенство, за които феновете смятат, че имат реален шанс да изненадат целия свят.

Феновете на футбола по света вече нетърпеливо чакат началото на Световната купа през 2018 г., квалификационните мачове се провеждат от месеци и редица отбори вече се появяват като истински фаворити за залагания.

От друга страна, има някои отбори, които експертите по футболни залози не смятаха, че ще имат реален шанс да направят удар през следващата година в Русия. Но сега точно тези отбори започват да създават впечатление, че биха имали шанс да спечелят. В тази статия ще се съсредоточим върху тези аутсайдери за залози на Световната купа и ще обсъдим коефициентите за всеки отбор според Bwin.

Заложете на САЩ да спечели Световното първенство

Съединените щати имат една от най-големите спортни бази в света, но не е тайна, че техният национален отбор по футбол не е на такова нива като много други нации. През последните години тази тенденция започна да се развива и тимът имаше голям успех в редица международни турнири.

Кажете на всеки футболен запалянко, че САЩ ще спечели Световната купа и вероятно насреща ще получите опулени очи, но те са един от най-добрите състезатели в Световното, на които можете да залагате в момента. Те се представиха добре в квалификационните мачове.

Ако приемем, че залог на Световната купа за САЩ може да е солиден залог. Те изглеждаха феноменални в скорошната Копа Америка, а с новия треньор на Брус Арена текущите им коефициенти от 81.00 е много привлекателен.

Заложете на Португалия да спечели Световното първенство

Португалия отдавна се смята за един от най-големите национални отбори в Европа и след неотдавнашната си победа в Европейското първенство те се очертават като един от най-добрите избори за залог на аутсайдер в Световната купа.

Кристиано Роналдо е очевиден ключ за успеха на отбора през годините, но освен него те притежават изключително талантлив отбор, включително Нани, Пепе и Жоао Моутиньо. Португалия се класира на второ място в квалификационната си група и почти сигурно ще има подобен успех и в Русия.

Този отбор показа някои явни дупки в играта си през годините, особено в отношенията си с Исландия, Австрия и Унгария по време на Евро 2016, но те остават един от най-добрите отбори в света. В момента Bwin е определил коефициент 26.00 за Португалия да спечели Световното.

Заложете на Хърватия да спечели Световното първенство

Преди гореспоменатия Европейски шампионат за 2016 г. много анализатори на футболни залози изброяваха Хърватия като един от тъмните коне на целия турнир. Те помогнаха да се запали този огън на груповата фаза с впечатляващи победи над Турция и Испания, но те загубиха в рунд 16 от Португалия.

След разочароващата загуба те изглеждаха ужасени. В квалификациите за Световната купа те са доминиращи с 4 победи, 1 равенство и само 1 загуба. Хърватия не е имала голям успех в Световното първенство досега, но има реален шанс да направи хазартните новини с изненадваща победа през 2018 г.

Всъщност е малко изненадващо, че Хърватия е включена в списъка като един от най-големите аутсайдери от Световната купа. Те имат някои изключително талантливи млади играчи в своя отбор и продължават да се подобряват всяка година. Техния коефициент за победа е 67.00.

Кой смятате, че е най-добрия аутсайдер в Световната купа, който се отправя към Русия? Дали някой от изброените от нас отбори ще изненада целия свят? Отправете към Bwin за пълния списък с коефициенти за залагания на Световното първенство през 2018 г.