EnergyBet сключи сделка с Leap Gaming

Новини

EnergyBet сключи сделка с Leap Gaming

Оценете новината

EnergyBet разширява своите услуги на пазара на виртуални спортове чрез ново партньорство с Leap Gaming.

По силата на споразумението, EnergyBet сега ще предлагат голямо Leap Gaming вируално съдържание на своите клиенти.

Партньорството за пореден път подчертава ангажимента на EnergyBet да създава топ продукти, с които да осигурява нуждите на съвременния ентусиаст и да му предлага всичко, което иска от един сайт за спортни залагания. Екипите за EnergyBet и Leap Gaming в момента работят усилено, за да се гарантира плавно внедряването на новите продукти за виртуални спортни залагания, а клиентите могат да очакват да ги видят достъпни на сайта на EnergyBet в рамките на следващите няколко седмици.

Виртуални игри обхващат сделки за тенис, конни надбягвания, надбягвания с кучета, Велодром колоездене, мотописта и други.

„EnergyBet е призната за изгряваща звезда в спортни залагания и ние сме уверени, че с виртуалния спортен пакет на Leap и по-специално в нашия отскоро освободен Instant Suite ще допълним портфейла от игри и спортове на Energybet, което е и изключително добре за нас и ние с нетърпение очакваме развитието на това дълготрайно и проспериращо партньорство „, каза търговския директор на Leap Gaming, Дан Фишър.

Марчин Сапински, главен изпълнителен директор на EnergyBet, добави: „Залозите на виртуални спортове са един от най-бързо развиващите се пазари и предлага потенциално неограничени възможности за растеж.

„С такава невероятна възможност е много важно да се избере най-добрата компания разработчик на виртуални спортове, с която да се работи.  В лицето на Leap Gaming, ние сме уверени, че открихме най-добрият партньор.“