Елиминации Без Риск в WINBET

Новини, Промоции

Елиминации Без Риск в WINBET

Оценете новината

Елиминации Без Риск в WINBET

С началото на елиминационната фаза на Световното първенство, WINBET връща Пари обратно при губещ залог за всеки от мачовете в осминафиналите и четвъртфиналите.

Направете квалифициращ залог на среща от 1/8 или 1/4 финалите на Световното първенство и ако той се окаже губещ, Winbet ще възстанови стойността му като реални средства по сметката Ви! Важи за всяка среща!

За целта е необходимо да направите единичен залог на квалифициращ се пазар (Под/Над 2,5 гола, Двата отбора да отбележат? – Гол/Гол или Без/Гол, Краен резултат & двата отбора да отбележат гол, Двоен шанс, Първо полувреме/Краен резултат, Точен резултат, Първи голмайстор; Последен голмайстор; Голмайстор по всяко време) преди началото на двубоя, който сте избрали и в случай, че двубоя завърши 0-0, има изгонен играч (Червен картон в редовнотно време), или залога Ви се се окаже губещ вследствие на Късен гол/Късни голове, ние ще възстановим стойността на първия Ви квалифициращ залог за същия мач.

Повече информация за всички условия и пазари можете да намерите описана по-долу в промоционалните условия!

СРОК НА ПРОМОЦИЯТА:

Начало: 28.06.2018

Край: 07.07.2018

Забележка: Winbet си правото да прекрати промоцията преди посочения срок или да удължи срока по тяхна преценка.

.

ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ:

От промоцията могат да се възползват всички настоящи и бъдещи клиeнти на Winbet, които имат регистрация с реални средства.

 • Ако двубой от осминафиналите или четвъртфиналите на Световното Първенство завърши 0-0 (редовоно време), има показан червен картон (в редовното време) или залогът Ви се окаже губещ вследствие на Късен гол/Късни голове (виж точка 3), ние ще възстановим стойността на първия Ви квалифициращ залог за срещата до 200 лв.
 • За Късен гол/Късни голове се считат гол/голове отбелязани в добавеното към редвоното време на второто полувреме т.е голът/головете трябва да бъдат отбелязани между 90:00 минута игра до края на срещата (продължения (2х15 минути) и дузпи не се считат за късен гол). Точното време на отбелязването на попадението/попаденията ще бъде определено и потвърдено от официален източник.
 • За квалифициращи ще се считат залози, направени на следните пазари:, Под/Над 2,5 гола, Двата отбора да отбележат? – Да/Не, Краен резултат & двата отбора да отбележат гол, Двоен шанс, Първо полувреме/Краен резултат, Точен резултат, Първи голмайстор; Последен голмайстор; Голмайстор по всяко време.
 • За квалифициращи се зачитат само единични залози. Можествени залози и системи няма да бъдат квалифицирани за промоцията.
 • Само залози, направени преди началото на срещата, ще се зачитат в полза на промоцията.
 • Предварително затворени залози с функцията Кешаут няма да бъдат отменяни.
 • Клиентите могат да участват всеки ден, както за срещи от настоящия, така и за срещи от следващите дни в срока на промоцията с предварително направени квалифициращи се залози.
 • Всички други Правила и условия на нашия сайт, както и Спортни правила ще се отнасят до промоцията.
 • Средствата, спечелени по правилата на промоцията, ще бъдат кредитирани в игровите сметки до 24 часа след уреждане на съответния залог за деня.
 • В случай, че не сте получили средства по сметката си след 24 часа, моля да се свържете с нашия отдел за Обслужване на Клиенти.
 • При недобросъвестни действия от страна на клиент, с цел да се възползва неправомерно от офертата, залозите му няма да се зачетат в полза на промоцията.
 • Ако имате допълнителни въпроси във връзка с офертата, моля, свържете се с отдел “Обслужване клиенти”. Ние сме на Ваше разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата и ще се радваме да Ви бъдем полезни.

 * Winbet си правото да промени условията на промоцията във всеки един момент по собствена преценка след утвърждаването им в ДКХ. Клиентите ще бъдат своевременно информирани за всяка промяна.