Ефбет пусна бонус без депозит от 8,88 лв. по случай мача на Стоичков

Промоции

Ефбет пусна бонус без депозит от 8,88 лв. по случай мача на Стоичков

Оценете новината

efbet_bonus_stoichkov

8.88 лева Бонус без депозит за всяка нова регистрация до мача на Стоичков.

ЗА ВСЯКА НОВА РЕГИСТРАЦИЯ EFBET ВИ ДАВА БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ НА СТОЙНОСТ 8.88 ЛВ. В ТРИ ЛЕСНИ СТЪПКИ:

  • 1 – ва: ВЛЕЗТЕ В САЙТА ПРЕЗ МОБИЛНО УСТРОЙСТВО ИЛИ НА КОМПЮТЪР
  • 2 – ра: РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ от промоционалната страница и вземете 8,88 лева
  • 3 -та: ИГРАЙТЕ БЕЗПЛАТНО С 8.88ЛВ ЗАРЕДЕНИ ВЪВ ВАШАТА СМЕТКА

РЕГИСТРАЦИЯ В EFBET

Правила и условия:

1. Този бонус е само за нови клиенти на Efbet.com

1.1. Офертата важи за регистрации, направени в промоционалния период след 13:30ч. на 12.05.2016г.

1.2. Офертата важи само за български граждани и лица пребиваващи на територията на Република България.

1.3. За клиенти, въвели некоректни лични данни при регистрация, Ефбет си запазва правото да вземе едностранно решение относно разпореждането с паричните средства/връщането им на потребителя или конфискуването им в полза на Еврофутбол Лимитед. Потребителят се уведомява за решението.

1.4. Ефбет си запазва правото да закрие едностранно потребителската сметка без аргументация.

2. При регистрация ще получите 8.88лв безплатен залог по Вашата сметка.

3. Безплатният залог може да се залага на всякакъв вид спорт в нашата Спортна секция.

4. Максималната печалба с безплатния залог е 88.88лв.

4.1. Ефбет си запазва правото да отнеме печалби, генерирани от безплатния залог, които са на стойност по-висока от 88.88лв.

4.2. При достигане на 88.88лв балансова наличност в потребителска сметка, Ефбет си запазва правото да ограничи залозите на клиента и да изиска от него да изпълни условията за превъртане на бонуса.

4.3. Ефбет си запазва правото да поиска ясно и четливо фотокопие на Вашия документ за самоличност преди да нареди изплащането на генерирани печалби.

5. Във всеки момент до достигане на максималната печалба, клиентът има възможност да получи печалбите от бонуса, като за целта трябва да направи депозит и да превърти сумата на депозита. Минималният депозит е 10лв, а максималният- стойността на печалбата от бонуса, която иска да изтегли. В случай, че клиентът е депозирал сума, по-малка от наличния към момента бонус в сметката му, разликата между депозита и стойността на бонуса над депозита се губи в полза на Efbet. След като направи първия депозит, клиентът трябва да превърти депозита 8 пъти при коефициент над 1.5 или при залози в Казино секцията на сайта, чиято стойност се разделя на 3 за да се изчисли превъртането.

5.1. Печалби, реализирани от безплатни залози, няма да се зачитат при изчисляването на превъртане на бонуса.

5.2. Безплатният залог, получен под формата на бонус, трябва да бъде изигран изцяло в рамките на 10 денонощия. В противен случай, клиентът губи безплатния залог.

5.3. Клиентът има срок 30 дни след като се е регистрирал и е активирал безплатния залог, за да изпълни условията за превъртане на бонуса . Ако след този срок не са изпълнени условията за превъртане, Efbet има право еднолично да вземе решение, дали да разреши удължаване на срока за превъртане или да отнеме евентуални печалби и/или сумата на бонуса от баланс сметката на клиента.

5.4. Клиенти, регистрирани в периода на текущата промоция, нямат право да се възползват от други бонус оферти, предлагани от Ефбет за нови потребители или първи депозит.

6. Клиентът няма право да изтегли печалбите си или стойността на депозита, докато условията за превъртане не се изпълнят.

 

РЕГИСТРАЦИЯ В EFBET