Едни от най-добрите MMA бойци се завръщат този уикенд

Едни от най-добрите MMA бойци се завръщат този уикенд

Оценете новината

Едни от най-добрите ММА  бойци се завръщат на 28 май, а Efbet позволява на своите членове да залагат на двубоите.

На 28 май UFC се завръща в Стокхолм с двама от най-добрите световни шампиони в light-heavyweights категория. Преди главното събитие обаче едни от най-добрите бойци на ММА в Германия ще се състезават срещу труден ветеран.

Питър Собота ще търси втората си победа. Базираният боец ​​е на второ място с UFC и изглеждаше по-добре от всякога в последната си победа над Никола Далби. Собота е страхотна опция за залагания на MMA, и влиза в тази борба срещу Бен Саундерс като лек фаворит с коефициент 1.95.

Саундерс е спечелил 5 от последните си 6 борби в промоцията, включително две над Джейкъб Волкман и Съд МакГии. Бен има много сходен стил на Собота, но е аутсайдер в тази битка според Efbet с коефициент 1.75.

Залагайте на Густафсон срещу Тейшейра

След като едни от най-добрите ММА играчи стъпят в клетката, Александър Густафсон и Глоувър Тейшейра ще се изправят един срещу друг, за да се състезават за титлата.

На Алекс Густафсон му отне много време след загубата му от Даниел Кормиер, за да се завърне, но го направи с решителна победа над Ян Блахович. С още една победа над Глоувър тук изглежда, че ще получи за трети път колана за до 205 паунда. Efbet определя  Густафсон като фаворит в битката с коефициент от 1.30.

Някои експерти на MMA залагаха на пенсионирането на Глоувър Тейшейра след загубата му с нокаут от Антъни Джонсън, но той доказа, че все още е част от елита с доминиращата победа на Джеърд Каньониер. Глоувър е аутсайдер с коефициент 3.35, за да направи хазартните новини с победа над Густафсон.