Джакпот слотовете на NetEnt, които дават най-големите печалби

Джакпот слотовете на NetEnt, които дават най-големите печалби

Защо бихте се съгласили да играете на посредствени слотове, когато тези даващи по-големи печалби са само на едно кликване? Изберете от най-добрите NetEnt джакпот слотове за по-голям шанс за печалби за милиони!

Джакпот слотове и слотовете с плодове са се развилнели това лято. Със стотици заглавия във всяка категория може да е доста трудно да изберете своето. Избирането на слотовете даващи най-високите печалби е най-лесният и най-умният вариант. По тази причина събрахме три джакпота слота на NetEnt, дали най-големите печалби, за да ви помогнем да решите!

  1. Mega Fortune Jackpot Slot

Mega Fortune е може би най-известният NetEnt слот, и то заслужено. Тази игра с 25 линии е доста опростена, но тя може да направи невероятни изплащания. Името на играта описва нейната тема. Риловете са заети със символи за статус: пръстени, луксозни часовници, коли, яхти и купища пари. Към днешна дата изплащането от €17,8 милиона от преди няколко години може да е най-голямото за Mega Fortune. Има обаче многобройни „по-малки“ печалби през предходните години, като например €4,9 милиона през 2016 г. или €5,7 милиона през 2015 г. За да влезете в бонусния джакпот на Mega Fortune, трябва да хванете три или повече от бонус смволите. В бонус кръга трябва да минете през три нива, за да достигнете мега джакпота, който понастоящем надхвърля €2 милиона.

  1. Hall of Gods Jackpot Slot

Вдъхновен от норвежката митология, джакпот слота Hall of God е друго популярно заглавие на NetEnt. Дизайнът на тази игра е красив. Hall of Gods Jackpot Slot има 3 джакпота: мега, миди и мини. Макар че най-големият джакпот на тази игра е под €10 милиона, има многобройни победи в него, с размер от €4 милиона до €7 милиона. Важно е да отбележим, че тази игра е пусната тази година, така че все още има време за голям пробив в джакпота. За да влезете в бонус игра на Hall of Gods Jackpot Slot, трябва да хванете три или повече бонус символа. В бонус играта трябва да разбиете защитата, за да разкриете бонуса или три съвпадащи символа за един от джакпотите. В този момент мега джакпотът е над €1,3 милиона.

  1. Arabian Nights Jackpot Slot

Пуснат в действие през 2005 г., Arabian Nights Jackpot Slot вече е класика. Арабската тема се използва много в индустрията и много играчи търсят конкретно заглавия в категорията. Arabian Nights е слот на над десет години и това е очевидно на пръв поглед. Графиките не са толкова подробни, колкото в Hall of Gods Jackpot Slot например. Това обаче не означава, че играта изглежда зле или остаряла. От всички NetEnt джакпот слот игри, този предлага най-простият начин към джакпота: играйте с макс залог. Залагайте и хванете 5 символа с арабина на платформата. Ако предпочитате класиката, отправете се към Arabian Nights Jackpot Slot!