Digitain и Tipp1 представят нов спортбук

Новини

Digitain и Tipp1 представят нов спортбук

Оценете новината

genericinternet

Digitain добавя още един партньор към списъка си, с помощта, на който ще продължи да навлиза на нови пазари.

Digitain наскоро даде началото на редица продукти заедно Mediatech Solutions в Испания, Xlivebet.com в Босна и FinBet в Казахстан. Компанията продължава да се разширява на нови пазари с пускането на новия си онлайн спортбук в партньорство с австрийския оператор Tipp1.com.

Платформата ще бъде изцяло управлявана от Digitain, ще се предлагат коефициенти за 65 вида спорт, като и в 7500 лиги, и повече от 3000 пазари за залагане. Тя обхваща също 28,000 събития на живо на месец.

И двете компании се принудително се присъединиха към неотдавнашната EIG конференция в Берлин, където те подписаха сделката. Digitain е също така доставя спортбука си, за да го  предложи в търговски имоти на Tipp1 чрез станции за залагане.

Сурен Хачатрян, главен изпълнителен директор на Digitain, коментира партньорството: „Ние сме развълнувани да обединили усилията си с Tipp1 и от факта, че подписахме сделката си в EIG. Ние работим усилено, за да се създадем партньорства на нови пазари, и в този смисъл Австрия е вълнуващо начинание за нас.”

„Тази сделка ще бъде последван от много сайтове, които ще пуснем през следващите месеци, това ще е свидетелство за силата и ефективността на нашия сайт за спортни залагания. Multi-ченъл е задължително условие за операторите на всеки пазар, а това е нещо, което ние знаем, че може да достави на нашите партньори. “ 

Волфганг Грюнстейд, съсобственик на Tipp1, заяви: „Ние се занимаваме с онлайн хазарт от няколко години, но разбрахме, че трябва да се намери правилния партньор, който да ни достави платформа, за да дадем своя принос към следващото ниво. Веднага след като се срещнахме с Digitain, ние разбрахме, че те са правилният избор за нас.”

„Техните продукти и услуги са впечатляващи, това е  най-малко, което мога да каже, те ще ни помогнат да дадем тласък на интерактивния ни бизнес. Те вече са се доказали в много партньорства, и Аз съм сигурен, че заедно ще продължим да се жънем голям успех. „