Дали Стоук Сити ще завоюва първата си победа за сезона?

Дали Стоук Сити ще завоюва първата си победа за сезона?

Оценете новината

visha_liga

Този уикенд в Английската Висша лига ще има няколко доста интересни мача, но определено най-вълнуващ ще е този на Кристал Палас срещу Стоук Сити, които все още нямат победа в този сезон.

Стоук Сити, под управлението на Питър Коутс милиардерът свързани с Bwin по толкова много начини, този сезон не се справя много добре и се намира в дъното на класацията. Можете да заложите Стоук Сити да паднат и в тази битка, това е и причината за непристойното поведение на мениджърът им по време на мача с Тотнъм.

Bwin не мисли, че Стоук Сити ще получи първата си победа

Залог на Стоук Сити трябва да бъдат предприет със знанието, че те имат само една точка досега през този сезон, тя е от равенството с Мидълзбро, а съперникът им, Кристъл Палас завърши с победа 2-1 над Мидълзбро. Головете бяха отбелязани от Кристиан Бентеке и Вилфрид Заха, поради което получиха три точки, но хазартните новини в Обединеното кралство не пропускаха факта, че един от защитниците на Палас е в болница.

26-годишният сенегалски защитник Пепе Соуаре е претърпял автомобилна катастрофа миналата неделя, в следствие на която бе транспортиран до болница с хеликоптер и претърпя две операции – на челюстта и на бедрото.  Той има 44 мача от Английската Висша лига за Палас. За успокоение на феновете, Пепе ще се възстанови напълно, а освен това скоро ще бъде изписан от болницата. Това че той е извън отбора си указва влияние, но дали е достатъчна причина да заложите за Стоук Сити?

Заложете на Стоук Сити?

Тъжен факт е, че наистина Стоук все още не са дали всичко от себе си в този сезон, може би не могат да се възстановят след разрушителната победа на Тотнъм, но светлина в тунела все още има, и Стоук Сити може да се вдигнат от пепелта. За съжаление обаче букмейкърите, и особено Bwin не дават големи шансове на Стоук.

Bwin дава доста щедър коефициент за Стоук Сити – 4.20. Но ако решите да направите този залог, трябва наистина да се чувствате късметлии.