Dafabet удължава договора си за спонсорство с „The Masters”

Новини

masters-snooker-ronnie-osullivan

Онлайн букмейкъри Dafabet обяви, че ще продължи договора за спонсорство на снукър турнира „The Masters” с още три години.

Dafabet е основен спонсор на снукър турнира „Triple Crown“, от 2014 г. насам, който тази година ще награди победителя си с £ 200,000.

„The Masters”, включва 16-те най-добри снукър играчи в целия свят, ще настани участниците си в Alexandra Palace в Лондон (между 15 и 22 януари), и едно от най-големите състезания, отразявани в BBC Sport.

Бари Хърн коментира:

Ние сме развълнувани, че Dafabet ще бъде наш партньор за още три години, с което броят им е основен спонсор на събитието за седем години общо. Турнирът се отразява по телевизията и достига до масови аудитории по целия свят. Очакваме с нетърпение да работим с тях за предоставяне на още един невероятен турнир през 2017.”

The Dafabet Masters е една от перлите в короната на календара на снукър, обичан от играчи и фенове. В следващите шест месеца играчите ще се борят за местата в топ 16, за да стигнат до Alexander Palace. Фенове трябва да резервират билети бързо, бързо се разпродават.

Джон Крусес, ръководител на спортния маркетинг в Dafabet, добави:

„Когато обмисляхме основното спонсорство за турнира през 2017, имахме голямо желание да разширим сделката, както и стана. Искаме Dafabet да се превърне в синоним на „The Masters”, сега ще работим заедно за минимум седем години, което може да помогне за постигането на целите ни.”