CEEGA увенча NetBet като „най-добър европейски букмейкър“

Новини

netbet

Central & Eastern European Gaming Awards (CEEGA) обяви NetBet за „Европейски оператор за залагания на годината“.

Церемонията по награждаването се проведе в Hilton Budapest на 20 септември, а организатори на събитието бяха eeGaming.org. NetBet победи съперниците си на европейския пазар – Unibet и Sportingbet и получи признанието за най-добър европейски спортен оператор за залагания.

eeGaming.org информира, че ефективната експанзия на NetBet на мулти-европейския пазар впечатли независимото жури, като допълнителни точки на оператора донесе факта, че NetBet се е доказал с високо качествено обслужване на клиенти.

В момента NetBet е лицензиран оператор в почти цяла Европа, включително във Франция, Обединеното кралство, Ирландия, Италия и Румъния, където компанията наскоро поличи лиценз клас 1 за 10 години.

Маркетинг мениджъра на NetBet, Александър Мангауд, коментира признанието на CEEGA:

„Това е голямо признание за инвестициите, които ние направихме в изграждането на един страхотен продукт за европейския пазар. Наградата признава значението, което отдаваме на обслужване на клиентите и е знак на почит към нашите трудолюбиви служители, които предоставят висококачествени продукт на лоялните ни клиенти по целия континент.”