Bwin е перфектното място за залог за победител в World Matchplay 2017

 

Световноизвестният онлайн букмейкър Bwin предлага на членовете си възможността да се възползват от фантастичен бонус при регистрация и да залагат на победителя от World Matchplay 2017.

Един от най-големите дартс турнири за 2017 г. ще започне на 22 юли, а феновете по целия свят вече са заети да залагат на победителя. Има редица онлайн оператори за залагания, които предлагат коефициенти за това вълнуващо събитие, но Bwin е мястото, където феновете се събират.

Може би това се дължи на факта, че всички нови членове автоматично имат право да получат невероятен 100% бонус за първи депозит до 100 лв. Използвайте тези пари за каквото искате, но залогът на победителя в Световната надпревара по дартс може да ви предложи най-добрия шанс да спечелите пари. Нека да разгледаме фаворитите за залагания.

Коефициенти за залагания за Световната надпревара

Ако искате да заложите на победителя в Световната надпревара 2017 г., вероятно знаете, че Bwin предлага най-добрите коефициенти. Някои дартс експерти предричат, че можем да видим изненадваща победа тази година, въпреки че фаворитите са в топ форма.

Майкъл Ван Гервин седи на върха на коефициентите точно сега с 1.66. Той спечели Световното първенство по-рано тази година срещу Гари Андерсън и също зае първото място във Висшата лига и Мастърс.

Говорейки за Гари Андерсън, 46-годишният шотландец е друг фаворит за залагания на World Matchplay тази година. Той е достигнал полуфиналите два пъти през последните 3 години и завърши на на второ място в Masters 2017. Коефициента на Андерсън за победа в  World Matchplay 2017 в 5.50.

Всеки, който иска да заложи на World Matchplay 2017, трябва да се насочи към Bwin . Тук ще намерите пълен списък с коефициенти за дартс.