Bwin е най-доброто място за залог в Champion Hurdle

Bwin е най-доброто място за залог в Champion Hurdle

Оценете новината

Ако се чудите къде да заложите на Champion Hurdle през 2017 трябва да прегледате невероятните възможности за залагане на Cheltenham Festival в Bwin .

Champion Hurdle се организира за първи път през 1927 г. и с течение на годините се превърна в едно от най-популярните състезания в Cheltenham Festival. Това национално надбягване с препятствия е отворено само за коне на възраст 4 години или по-големи, и предлага за победителя от 1-то място огромната парична награда на стойност  € 400,000.

Възможно е да не намерите друго по-вълнуващо конно надбягване, и точно сега, членове на Bwin могат да залагат на Champion Hurdle по най-различни начини. В действителност, Bwin е единствения онлайн букмейкъри, който предлага Неучастващ – Залогът се Отменя и Най-добри Коефициенти за всички конни състезания. Какво означава това?

Неучастващ – Залогът се Отменя означава, че ако конят ви не участва в състезанието на което сте направили залог, парите ви ще ви бъдат възстановени. Най-добри Коефициенти означава , ще бъдат дадени най-добрите и най-големите възможни коефициенти за състезанията!

Кога мога да заложа на Champion Hurdle?

Това че Cheltenham Festival е на 8 седмици разстояние, не означава, че играчите на Bwin не могат да залагат на Champion Hurdle. Има някои големи коефициенти в моментите, и феновете на залаганията върху конните надбягвания имат някои реални възможности за кешаут.

Faugheen в момента има коефициент 2,25. Този кон е ирландски чистокръвен, известен е с победата си в Champion Hurdle през 2015.