Bwin е идеалното място да заложите онлайн на зимни спортове

Bwin е идеалното място да заложите онлайн на зимни спортове

Оценете новината

 

Октомври е съвсем близо, и сега е най-подходящото време да проверите коефициентите за онлайн залози на зимни спортове с Bwin!

Зимните спортове са изключително популярни сред много хора по целия свят, но много от тези фенове не знаят, че могат да залагат на любимите си събития. Един от най-добрите онлайн оператори за залагания, Bwin вече предлага коефициенти за Световната купа по ски алпийски дисциплини и има някои големи възможности да заложите на победител.

Това вълнуващо събитие ще започне през октомври и ще включва много от най-добрите скиори в целия свят. Нека да разгледаме кои от тези спортисти се спрягат за евентуални победители.

2017/18 Световната купа по алпийски ски

В момента 28-годишният Марсел Хиршър е фаворит за залагания в световната купа по ски алпийски дисциплини. Хиршър е в съзнанието на много хора, които искат да залагат на зимни спортове онлайн, тъй като той многократно е печелил Световни първенства през последните няколко години. Коефициента на Хиршър е 3.50.

Хенрик Кристофърсен е друг силен състезател, който ще се включи в Световната купа по ски. Той е изключително млад, на 23-годишна възраст, но вече в кариерата си се е състезавал в три световни първенства. С коефициент 7.00 той е един от най-примамлиите варианти за залагане тази година.

Няколко опции за аутсайдер, от които можете да се възползвате са Алексис Пинтуро с коефициент 4.50, Аксел Лунд Свиндал с 9.00 и Александър Аамод Килде с текущи коефициент 12.00.

Ако искате да залагате онлайн на зимни спортове тази година, уверете се, че сте се насочили към Bwin. Тук ще намерите пълен списък със събитията през зимата, на които можете да заложите във всеки един момент.