Британци залагат за сняг във Великобритания по Коледа

Британци залагат за сняг във Великобритания по Коледа

Оценете новината

Дали в Mr Green, Bwin или в друг местен наземен букмейкър, британците са луди по хазартните залози на тема време.

Време е за пореден път през зимната ваканция да започнат залозите за това дали ще завали сняг в британската столица.

През 1942, когато Ървинг Берлин, написа „Аз сънувам бяла Коледа, точно като тази, която си спомням“, това се превърна в класика на сезона, и в контекста на Втората световна война с леко меланхолична мелодия за липсващите у дома на традиционните образи на празниците. Но тези дни изглежда по-вероятно прогнозирането, насочено към глобалното затопляне, въпреки и много хора имат чувства подобни на тези на Ървинг.

В Обединеното кралство, където времето се променя толкова често, че изглежда страната има раздвоение на личността, мнозина празнуват Коледа и едновременно с това залагат на времето. А всъщност хазартните закони във Великобритания отдавна позволят да се залага на това дали ще вали сняг или не в Лондон на 25 декември.

Тези залози станаха традиция по време на коледните празници. Тези дни е взета мярката на Бъкингамския дворец, изглежда кралицата е склонна да позволи, домът й да стане част британския хазартен свят. И други големи градски зони са включени, и залозите са на тема дали „просто една снежинка“, ще попадне в специфичната измервателна площ в тези 24 часа.

Тази година бялата Коледа в Лондон е доста малко вероятно според повечето букмейкъри като Bwin, който предлага коефициент кръжащ около 5,50, точно 10 преди празника. Но трябва ли да рискувате да загубите част от спечелените пари на спорт, като заложите на времето по Коледа във Великобритания?

Както Висшата лига привлече добър трафик залагания в Bwin, изменчивостта на времето също предизвиква активност, ежедневните предизвикателства във Великобритания са неразделна, малка част от борбата в живота. Последният път, когато снежните привържениците спечелиха в Лондон беше през 2010 г., със съмнителен рекорд, снеговалежа във  Великобритания по Коледа за градове като Киндрогън, Пертшир е достигал 47сантиметра.